De Heilige Stad

Een Majestueuze Illustratie van Tsutomu Kitazawa

De Heilige Stad is een adembenemende illustratie gemaakt door Tsutomu Kitazawa. Geïnspireerd door de grootsheid van de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad, heeft Kitazawa een majestueuze omgeving gecreëerd die fungeert als een symbolische heilige plek waar iedereen het kan aanbidden als hun toevluchtsoord. Door elementen uit de Romaanse en Gotische architectuurstijlen samen te voegen, heeft hij een unieke wereld tot leven gebracht.

Deze illustratie is afkomstig uit een high-fantasy videogame. In een van de landen in deze wereld vindt eens in de paar eeuwen een legende plaats, genaamd De Orakels. Op deze dag verzamelen de koningen van elk land zich bij de kathedraal naast de watervallen en wachten ze op de komst van de boodschapper. Veel toeschouwers van over de hele wereld komen naar de stad, maken de lange reis, in de hoop op zegeningen van de goden. Aangezien dit een lopend project is, wordt er voortdurend geëxperimenteerd met de visuele representatie van deze complexe werelden.

De Heilige Stad is gemaakt met behulp van Adobe Photoshop 2020 en maakt gebruik van fotobewerkingstechnieken. Met de hand getekende elementen zijn samengevoegd tot een meeslepende compositie.

De afbeelding heeft een resolutie van 7700 pixels x 3500 pixels met een dpi van 150.

Deze illustratie is gemaakt door Tsutomu Kitazawa, een getalenteerde ontwerper uit Japan. Hij heeft een passie voor het visualiseren van complexe werelden en het vertalen van visuele concepten naar begrijpelijke beelden voor iedereen.

De Heilige Stad is een sleutelbeeld voor een mogelijke toekomstige videogame. Door je eigen visuele beeld te delen met mensen, krijg je inzicht in wat videogamegebruikers willen en kun je concreet nadenken over je benadering van de realisatie.

Deze illustratie is gemaakt gedurende een maand in mei 2020 in een studio in Tokio, Japan.

Om de wereld van de illustratie echt tot leven te brengen, is onderzoek naar architectuurstijlen en oude gebruiken essentieel. Door dit proces te volgen, wordt het mogelijk om de wereldvisie van illustraties tastbaar te maken en een meeslepend gevoel te creëren. Om mensen de "onwerkelijke wereld van illustratie" te laten omarmen, is "realiteit" als ingang noodzakelijk.

De Heilige Stad is een verbluffende illustratie die de kijkers meeneemt naar een betoverende wereld vol majestueuze architectuur en spirituele betekenis. Het beeldt een legendarische gebeurtenis uit, waarbij koningen en toeschouwers van over de hele wereld samenkomen in de hoop zegeningen te ontvangen van de goden. Tsutomu Kitazawa heeft met zijn meesterlijke vaardigheden en creatieve visie een meeslepende en unieke illustratie gecreëerd.

Deze illustratie is gemaakt door Tsutomu Kitazawa / gehngraphics, LLC.

De Heilige Stad heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Graphics, Illustration en Visual Communication Design in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan uitmuntende en creatieve ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tsutomu Kitazawa
Afbeeldingscredits: TSUTOMU KITAZAWA / gehngraphics,LLC.
Projectteamleden: TSUTOMU KITAZAWA
Projectnaam: The Sacred City
Projectklant: Tsutomu Kitazawa


The Sacred City IMG #2
The Sacred City IMG #3
The Sacred City IMG #4
The Sacred City IMG #5
The Sacred City IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp