Eco Smart City Sales Centre: Een Moderne Ruimte met Cultureel Erfgoed

Een Uniek Ontwerp van Yipai Decoration Co.,Ltd.

Het project Ecologische Smart City Sales Centre is geïnspireerd op de patronen van oude herenhuizen en bootst het driedelige systeem na om de visies en functies van de ruimtelijke dimensies te verdelen en te differentiëren. Het omarmt het thema Peach Blossom Spring om een modern gebouw te creëren met een diepgaand cultureel erfgoed.

Het Eco Smart City Sales Centre onderscheidt zich door de unieke eigenschappen en sterke punten van het ontwerp. De ontwerper brengt het thema "welkom" tot uitdrukking met de Gast-Groetende Pijnboom landschaprotsen. Met behulp van de techniek van het lenen van uitzichten uit oude tuinen, vullen de voor- en achterruimtes elkaar aan om een gelaagd effect van zowel scheiding als verbinding te creëren.

De gehele ruimte wordt verlicht met energiezuinige LED-lampen die weinig warmte afgeven en een goede warmteafvoer hebben. Ze passen niet alleen de lichtsterkte aan op basis van de omgeving, maar regelen ook de verlichting per gebied om energie te besparen. Het meubilair is gemaakt van massief hout met een natuurlijk marmeren tafelblad, vrij van formaldehyde en dus milieuvriendelijk voor een goede gezondheid.

Het Eco Smart City Sales Centre heeft een totale oppervlakte van 2500 vierkante meter en bevindt zich in Hu Nan, China. Het project werd voltooid in augustus 2018.

Het ontwerp van het Eco Smart City Sales Centre is geïnspireerd op de patronen van oude herenhuizen. Bij het betreden van de deur worden de ruimtelijke dimensies verdeeld en gedifferentieerd door het driedelige systeem na te bootsen. De ontwerper gebruikt Peach Blossom Spring als thema om de hoge kwaliteit van de ruimte te verdiepen en een moderne ruimte te creëren met een diepgaand cultureel erfgoed. Bovendien is het meubilair gemaakt van hout met een natuurlijk marmeren tafelblad, vrij van formaldehyde en dus milieuvriendelijk voor de gezondheid.

Het Eco Smart City Sales Centre is bekroond met de Golden A' Design Award in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en baanbrekende creaties die het talent en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, design en technologie bevorderen, buitengewone excellentie belichamen en een significante impact hebben op de wereld met hun wenselijke kenmerken.

Beeldcredits: XiaoBin Zheng


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wen Juan Duan
Afbeeldingscredits: XiaoBin Zheng
Projectteamleden: WenJuan Duan,FuMing Zheng, JingZhou
Projectnaam: Eco Smart City
Projectklant: Wen Juan Duan


Eco Smart City IMG #2
Eco Smart City IMG #3
Eco Smart City IMG #4
Eco Smart City IMG #5
Eco Smart City IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp