De Kracht van Design: Een Vernieuwende Benadering van Keramische Tegels

Cerrad, Smart Design Expo en Yuka Studio presenteren een innovatieve expositie van keramische tegels

Geïnspireerd door monumentalisme, geometrische en organische vormen, en de veelzijdigheid van patronen en kleuren, presenteert Cerrad, in samenwerking met Smart Design Expo en Yuka Studio, een unieke benadering van het gebruik van keramische tegels in interieurdecoratie.

De expositieruimte van 315 m2 is ontworpen om keramische tegels op een moderne en creatieve manier te presenteren. De onconventionele benadering van het gebruik van grootformaat keramische tegels als vorm van interieurdecoratie en onconventionele kunstwerken is een innovatief aspect van dit project. Het ontwerpteam heeft een stand gecreëerd die fungeert als een moderne showroom en een groot communicatieplatform, dat meerdere zakelijke sferen verenigt en internationale contacten bevordert.

De stand is ontworpen met een uiterst moderne en transparante esthetiek. Voor de vloer en muren van de stand zijn grootformaat porseleinen steengoedtegels van de Cerrad Group gebruikt. De ontwerpers hebben gezorgd voor een interessante blikvanger: een gewelfde muur met Ceppo Nuovo-tegels. De stand is onderverdeeld in respectievelijke zones voor tegeldisplay, multimedia, klantvergaderingen en technologische mogelijkheden.

De innovatieve en functionele oplossingen zorgen ervoor dat het huis een plek is die het comfort van het dagelijks leven verbetert en tegelijkertijd indruk maakt met uitstekend design. De focus op de buitengewone kracht van de natuur biedt volop inspiratie om onconventionele en nog persoonlijkere, mooiere woon- en commerciële ruimtes te creëren.

Dit project werd gerealiseerd tijdens de Cersaie in Bologna, Italië, van 26 tot 30 september 2022. Het ontwerpteam heeft een moderne stand ontworpen, open voor bezoekers, en heeft gezorgd voor elk detail, met een kwaliteit en design die onmogelijk met onverschilligheid kunnen worden genegeerd.

De uitdaging was om bezoekers uit te nodigen voor een reis naar de stand, waar liefde en passie voor architectuur, kunst, reizen, mode en schoonheid werden gebracht in de wereld van onze interieurs. De nieuwste collecties die werden gepresenteerd, zijn perfect voor elke kamer vanwege hun variëteit, evenals de veelheid aan kleuren en formaten.

De expositieruimte van 315 m2 is ontworpen voor de presentatie van keramische tegels. De ontwerpers stelden in het project een benadering voor van het gebruik van grootformaat keramische tegels als vorm van interieurdecoratie en kunstwerken. De ontworpen stand was als een showroom, die het karakter van de mens uitdrukt, emoties oproept en inspireert tot actie. Bezoekers konden kennismaken met het aanbod van veel van de nieuwste gres tegels. Innovatieve producten met gevarieerde oppervlakken in de meest modieuze ontwerpen en grote formaten zijn gepresenteerd.

Dit ontwerp werd bekroond met de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. De Bronzen A' Design Award wordt toegekend aan uitstekende en creatief geniale ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Gewaardeerd voor het incorporeren van best practices in kunst, wetenschap, design en technologie, tonen ze sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen ze bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Cerrad Design Team
Afbeeldingscredits: Cerrad
Projectteamleden: Cerrad, Smart Design Expo, YUKA Studio
Projectnaam: Powerful Design
Projectklant: Cerrad Design Team


Powerful Design IMG #2
Powerful Design IMG #3
Powerful Design IMG #4
Powerful Design IMG #5
Powerful Design IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp