Harvest: Een Moderne en Stijlvolle Kantoorruimte

Een Ontwerp van Chi Ling Yeh en Chia Sheng Jen

Inleiding:

De kantoorruimte van het bedrijf Harvest is een ware blikvanger. Ontworpen door Chi Ling Yeh en Chia Sheng Jen, straalt deze ruimte een moderne eenvoud uit met unieke kenmerken die het onderscheiden van andere kantoorontwerpen. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, is Harvest een inspirerende werkplek die de groei en bloei van het bedrijf weerspiegelt.

De inspiratie voor het ontwerp van Harvest komt voort uit het idee van de oogst. De openbare ruimte is artistiek beschilderd met gouden kleuren die oplichten als een zon, symbool voor de betekenis van de oogst. Daarnaast symboliseert de witte ruimte het maanlicht, subtiel versierd met grijze en zilveren tinten, wat de afwisseling tussen dag en nacht weergeeft en oneindigheid symboliseert. Het ontwerp combineert industriële elementen met verfijnde texturen en kwaliteiten, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

De kantoorruimte van Harvest is ontworpen met modern minimalisme als leidraad. Door het gebruik van verschillende kleuren, delicate texturen en creatieve arrangementen, heeft elke ruimte zijn eigen unieke kenmerken en functies, terwijl het geheel toch een samenhangend geheel vormt. Het ontwerp is gericht op de praktische behoeften van de gebruikers en heeft met minimale ontwerpelementen een overtuigende uitstraling weten te creëren.

De technologie achter het ontwerp van Harvest is zorgvuldig gekozen en toegepast. Bij de ingang van het kantoor zijn stijlvolle gouden verlichtingsarmaturen aangebracht, zowel aan het plafond als aan de muur. Een verborgen deur met lineaire en verzonken kenmerken toont het vernuft van het ontwerp. De glazen wand naast de deur laat het licht door en onthult op subtiele wijze de prachtige textuur, waardoor de verkeersstromen worden onderscheiden en een rationele en sfeervolle ambiance wordt gecreëerd.

Met een oppervlakte van 350 vierkante meter biedt het kantoor van Harvest voldoende ruimte voor een efficiënte en inspirerende werkomgeving. Het ontwerp maakt gebruik van diverse materialen, zoals metalen platen, glas, ijzeren elementen en natuurlijke texturen, die op verschillende manieren zijn toegepast in de decoratie van het kantoor. De koele textuur van de metalen weerspiegelt het licht van de verlichtingsarmaturen en creëert samen een moderne en stijlvolle kantoorruimte.

Het project van Harvest werd voltooid op 15 december 2019 in Taichung. Het ontwerp is gebaseerd op grondig onderzoek en heeft als doel een transparante, heldere en boeiende werkomgeving te creëren. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieur, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2020. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en originaliteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van het leven.

Harvest is een inspirerend voorbeeld van een kantoorruimte die zowel functioneel als esthetisch uitblinkt. Met zijn moderne eenvoud, unieke kenmerken en aandacht voor detail, biedt dit ontwerp een stimulerende omgeving voor de groei en bloei van het bedrijf.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen
Afbeeldingscredits: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen
Projectteamleden: Designer: Chong Zhen Chen
Projectnaam: Harvest
Projectklant: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen


Harvest IMG #2
Harvest IMG #3
Harvest IMG #4
Harvest IMG #5
Harvest IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp