Verfijnde Ruimtelijke Beleving door Boloni Home

Interieurdesign dat Cultuur en Innovatie Vermengt

Boloni Home onthult een interieurontwerp dat grenzen verlegt door architecturale precisie en een samensmelting van mode en design.

De wereld van interieurdesign wordt voortdurend opnieuw uitgevonden, maar zelden ziet men een ruimte die zo naadloos mode, architectuur en persoonlijke expressie integreert als Boloni Home. Ontworpen door Ming Ye, een meester in het creëren van ervaringsgerichte ruimtes, belichaamt dit ontwerp een harmonie van vorm en functie die de zintuigen prikkelt. Met behulp van architecturale technieken zoals vormsnijden en transparante uitkragende omhulsels, naast patronen ontworpen door de Britse modeontwerper Hussein Chalayan en de Italiaanse ontwerper Iracema Trevisan, bereikt het paviljoen een perfecte proportionele verdeling volgens de gulden snede.

Wat Boloni Home onderscheidt, is de ambitie om een high-end vlaggenschipervaring te creëren. Dit wordt bereikt door de cultuur van het merk te verweven met designelementen zoals materiaal, kleur, vorm, verlichting en proportie, en door een sterke nadruk te leggen op gepersonaliseerde aanpassingen. Het is deze integratie van merkidentiteit met esthetische precisie die een unieke en onvergetelijke ruimtelijke ervaring biedt aan de bezoeker.

De ontwerpnotities van Ming Ye onthullen een diepe waardering voor zowel technische als esthetische aspecten van ruimtelijke vormgeving. Het gebruik van transparante structuren en doordachte verlichting benadrukt de intentie om een omgeving te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt over het merk en zijn waarden.

De erkenning van Boloni Home als winnaar van de prestigieuze A' Design Award onderstreept de innovatieve benadering en het vakmanschap achter het ontwerp. De toekenning van de Zilveren A' Design Award in de categorie 'Interior Space, Retail and Exhibition Design' in 2024 is een bewijs van de creativiteit, professionele uitmuntendheid en innovatie die het ontwerp kenmerken. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid tonen en positieve gevoelens, verwondering en bewondering oproepen.

Met Boloni Home zet Ming Ye een nieuwe standaard voor hoe interieurontwerp kan bijdragen aan de merkbeleving en tegelijkertijd een diepe indruk achterlaat op degenen die de ruimte betreden. Het is een toonbeeld van hoe design kan fungeren als een brug tussen kunst en functionaliteit, en hoe een ruimte meer kan zijn dan alleen een fysieke locatie – het kan een verhaal vertellen en een emotie oproepen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ming Ye
Afbeeldingscredits: Ming Ye
Projectteamleden: Ming Ye
Projectnaam: Boloni Home
Projectklant: Ming Ye


Boloni Home IMG #2
Boloni Home IMG #3
Boloni Home IMG #4
Boloni Home IMG #5
Boloni Home IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp