Zoina Joy Town: Een Moderne en Natuurlijke Verkoopkantoor

Een Verfijnde Marketing Center in Urumqi

Gelegen in Urumqi, de hoofdstad van Xinjiang en bekend als de "Stad van het Hart van Azië", is Zoina Joy Town een marketing center dat moderne stedelijke stijl combineert met elementen zoals Tianshan Tianchi, Nanshan Weide en de Zijderoute. Het project bevindt zich op de hoek van Henan Road en Changsha Road en biedt een unieke en eigentijdse ervaring.

Het ontwerp van Zoina Joy Town is gebaseerd op een natuurlijke en eenvoudige stijl. Achter de ogenschijnlijk vredige ruimte schuilt een mysterie. Het gevoel van ritueel begint al in de pre-receptieruimte. De interne structuur is versierd met warmgrijze steen, natuurlijke houtnerf en metaal. De stenen receptiebalie harmonieert met het kunstscherm, waardoor het zowel natuurlijk als flexibel is.

De belangrijkste materialen die in dit project worden gebruikt, zijn marmer, houtfineer, roestvrij staal, leer en wandbekleding. Met een totale oppervlakte van 3000 vierkante meter biedt het project een ruime en uitnodigende omgeving.

Zoina Joy Town creëert een harmonieuze en menselijke sfeer door sneeuwvlokornamenten met de charme van winterse Tianchi en glaswerken die vervagen met de charme van de tijd. Historische stijl en moderne stadsstijl vullen elkaar aan en creëren een rustige en inspirerende sfeer.

De ruimte is voorzien van een tapijt met wolkachtige patronen, gecombineerd met gestroomlijnde banken, waardoor een ontspannen sfeer voor onderhandelingen ontstaat. De eenvoudige bankstof is versierd met gebogen gouden lijnen en de donkeroranje stoelleuning voegt een vleugje ingetogen elegantie en smaakvolle zakelijke sfeer toe.

Een van de uitdagingen van het ontwerp was het creëren van een evenwichtige ruimte met horizontale en verticale elementen. De zandzone strekt zich horizontaal uit als een Tianchi, met daarboven een strookvormige transparante verlichting die lijkt op ijskristallen. De verticale metalen lijnen van de ruimte vullen elkaar aan en creëren een sfeer van rust en sereniteit.

De entree van Zoina Joy Town is voorzien van een cirkelvormig zwembad geïnspireerd op de charme van Tianchi. Zwemmende vissen tussen de stenen echoën de visvormige hanger aan het plafond en creëren een natuurlijke sfeer in de ruimte. De metalen lijnen en het gebruik van aardetinten in de achtergrond van de stenen demonstreren de netheid en stabiliteit van de ruimte. Het veranderende licht van de transparante verlichting voegt levendigheid toe aan de ruimte en biedt een ontspannen en comfortabele ervaring.

Zoina Joy Town is een prachtig voorbeeld van modern design dat natuurlijke elementen combineert met een eigentijdse stedelijke stijl. Het project is gerealiseerd door Chunlei Sun en zijn team, waaronder Jianyuan Cao, Liang Li, Jieting Wang en Jiewen Ma.

Het project begon in januari 2020 in Wulumuqi en werd in augustus 2020 voltooid. De foto's van Zoina Joy Town zijn gemaakt door Gold Mantis en behoren tot hun auteursrecht.

Zoina Joy Town heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Zoina Joy Town is een unieke en inspirerende ruimte die de schoonheid van de natuur combineert met moderne architectuur. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van een harmonieuze en verfijnde ervaring.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Fotograaf Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Afbeelding #2: Fotograaf Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Afbeelding #3: Fotograaf Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Afbeelding #4: Fotograaf Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Afbeelding #5: Fotograaf Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chunlei Sun
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Image #2: Photographer Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Image #3: Photographer Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Image #4: Photographer Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020. Image #5: Photographer Gold Mantis, Zoina The Joy Town Sales Center, 2020.
Projectteamleden: Chunlei Sun Jianyuan Cao Liang Li Jieting Wang Jiewen Ma
Projectnaam: Joy Town
Projectklant: Chunlei Sun


Joy Town IMG #2
Joy Town IMG #3
Joy Town IMG #4
Joy Town IMG #5
Joy Town IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp