Huanan Ying: Een Uniek Verkoopcentrum dat de Schoonheid van Danyang Weerspiegelt

Een Verkoopcentrum Ontworpen door Tianxu Design

Inleiding:

Het Huanan Ying verkoopcentrum in Danyang, China, is een uniek project dat de lokale schoonheid en kenmerken van de stad weerspiegelt. Ontworpen door Tianxu Design, is dit verkoopcentrum een eerbetoon aan de bloeiende zijde- en brillenindustrieën van Danyang. Met zijn innovatieve ontwerp en gebruik van materialen zoals zijde en glas, creëert het een betoverende en inspirerende ruimte.

Als het verkoopcentrum voor onroerend goed in Danyang, is het Huanan Ying verkoopcentrum ontworpen om de lokale meren en de stadseigenschappen in de hele interieurruimte weer te geven. Het interieur is doordrenkt met elementen die de unieke waterside landschappen van Danyang benadrukken, zoals golvende waterlandschappen die zijn uitgesneden in decoratieve schilderijen en een glazen sculptuur in de vorm van water.

De materialen die in het interieur worden gebruikt, weerspiegelen de kernindustrieën van Danyang. Zijde en glas spelen een prominente rol en symboliseren respectievelijk de zijde- en brillenindustrieën van de stad. De verlichting in de vorm van zijden linten creëert een mysterieuze sfeer in de ruimte, terwijl de reflectie van het glas het betoverende schouwspel van de zonsondergang in Danyang weergeeft.

Het Huanan Ying verkoopcentrum heeft een totale oppervlakte van 479 vierkante meter. Elk functioneel gebied lijkt onafhankelijk, maar is in werkelijkheid verbonden met de gehele ruimte in termen van structuur, thema, licht- en schaduwveranderingen, materiaaltextuur en kleurgebruik. Het ontwerp is geïnspireerd door de natuur en herinterpreteert de relatie tussen mens en toekomst, waardoor er een filosofische sfeer in de ruimte ontstaat.

Naast het esthetische aspect, heeft het Huanan Ying verkoopcentrum ook aandacht besteed aan de lokale cultuur van Danyang. Zo is de zoete osmanthus, de stadbloem van Danyang, gebruikt als een spiritueel element in de ruimte. De kroonluchter in de hal heeft de vorm van osmanthus en drukt op symbolische wijze de lokale cultuur uit. De metalen stelen zijn bedekt met prachtig uitgesneden bloemblaadjes, wat een visuele impact heeft en mensen herinnert aan de geur van de stad.

Het Huanan Ying verkoopcentrum is ontworpen door Tianxu Design en werd gerealiseerd tussen 15 april 2020 en 28 mei 2020 in Danyang, China. Het ontwerp is gebaseerd op diepgaand onderzoek naar de traditionele Chinese woonconcepten en heeft als doel om een ruimte te creëren die niet alleen voldoet aan de dagelijkse behoeften, maar ook een scène biedt voor zelfverrijking, waardecreatie en spirituele ontwikkeling.

Het ontwerpproces van het Huanan Ying verkoopcentrum bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het vertalen van esthetische concepten naar tastbare ontwerpen vereiste een combinatie van artistieke visie en technische expertise. Door middel van sculpturen en decoratieve schilderijen is het gelukt om de essentie van kwaliteitsbouw over te brengen, waarbij respect wordt getoond voor het gevoel van verbondenheid, vrijheid, identiteit en persoonlijke waarde van de bewoners.

Het Huanan Ying verkoopcentrum is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone vakmanschap, de innovatie en de technische kenmerken van het ontwerp. Het Huanan Ying verkoopcentrum weet met zijn sterke technische eigenschappen en prachtige artistieke vaardigheden een opmerkelijk niveau van excellentie te bereiken en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Het Huanan Ying verkoopcentrum is een inspirerend voorbeeld van hoe een ontwerp de schoonheid en kenmerken van een stad kan weerspiegelen. Met zijn unieke gebruik van materialen, innovatieve ontwerpbenadering en aandacht voor lokale cultuur, creëert het een betoverende ruimte die de bezoekers inspireert en verwondert.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tianxu Design
Afbeeldingscredits: Tianxu Design
Projectteamleden: Chief designer: Jing Leng
Projectnaam: Huanan Ying
Projectklant: Tianxu Design


Huanan Ying IMG #2
Huanan Ying IMG #3
Huanan Ying IMG #4
Huanan Ying IMG #5
Huanan Ying IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp