Chunjiang Mingyue: Een Sales Center dat de Oosterse Esthetiek en Innovatief Design Combineert

Een Verfijnde Ruimte die de Balans Vindt tussen Natuur, Menselijkheid en Design

Het Chunjiang Mingyue Sales Center, ontworpen door Tina Wong, is geïnspireerd door de bergen en rivieren en belichaamt de Zen-filosofie. Het project begint met de esthetiek van het leven en benadrukt de menselijkheid van het Oosten met innovatief design. Het sales center drukt de perceptie van het leven uit door een ruimte te creëren met warmte en betekenis. Het brengt plezier met meerdere levensscènes en voltooit de balans tussen natuur, menselijkheid en design in de praktijk van een mooie levensstijl in het hele project.

Het Chunjiang Mingyue Sales Center onderscheidt zich door het verlaten van complex formalisme en terug te keren naar de essentie van wonen. De ruimte maakt gebruik van eenvoudige kleurcombinaties, hoogwaardige meubelmaterialen en ingenieuze ruimtelijke sequentieplanning om een transparante en zuivere open indeling te creëren. Het resultaat is een moderne ruimte die de tijdloze en elegante Chinese esthetiek behoudt.

Een opvallend kenmerk van het design is de kroonluchter boven de zandtafel, geïnspireerd door het Chinese zegel. Om zwaarte te vermijden, is gekozen voor een verspreide vorm op verschillende hoogtes met kristalhelder glas, waardoor de transparantie wordt vergroot. In combinatie met professionele verlichting straalt de kroonluchter waardigheid en elegantie uit.

Om klanten een betere ervaring te bieden, zijn in het onderhandelingsgebied aan beide zijden van de zandtafel fauteuils met een uitstekend zitcomfort geplaatst. Bij de verbinding van de houten armleuningen zijn speciale metalen onderdelen ontworpen, die de armleuningen verfijning en stevigheid geven.

Het totale ontwerp presenteert de schaal van de ruimte op een symmetrische manier, waarbij de bar in het onderhandelingsgebied ook een visueel contrast vormt en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften van de oorspronkelijke servicefuncties. Het beige en grijs-groene leer wordt gecombineerd met de witte stromende watermarmeren salontafel, wat zorgt voor een warme en comfortabele sfeer en de algehele ervaring van het bankgebied verbetert.

Het Chunjiang Mingyue Sales Center is gevestigd in Dezhou, Shangdong, China en werd in 2020 voltooid. Het design is gebaseerd op een diepgaand onderzoek naar de behoeften, verwachtingen en emoties van mensen, en streeft ernaar om een delicate, harmonieuze en opvallende ruimte te creëren die rust en elegantie uitstraalt.

Door niet vast te houden aan tradities, breidt het design de oosterse kijk op vorm en ruimte uit. Kunstzinnige meubels, zoals schilderijen waarin natuurlijke beelden van bergen en stenen een vrij landschap in het hart construeren, worden gecombineerd met kleuren die overeenkomen met de kleuren in de schilderijen. Dit resulteert in een artistieke sfeer in de gehele ruimte en bevordert zelfontplooiing.

Met behulp van moderne technieken wordt het beeld van de oosterse cultuur getoond. Lage en comfortabele meubels worden gecombineerd met bonsai en kleine landschappen om de oosterse esthetiek en een informele levensstijl over te brengen. In een gezegende stad met bergen en rivieren wordt gewapend beton gebruikt om bergen en rivieren te bouwen en zo een eclectische oosterse geest te creëren.

Het Chunjiang Mingyue Sales Center heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en die zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van leven. Het design combineert kunst, wetenschap, design en technologie op een indrukwekkende manier en draagt bij aan het creëren van een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tina Wong
Afbeeldingscredits: Tina Wong
Projectteamleden: Designer: Tina Wong
Projectnaam: Chunjiang Mingyue
Projectklant: Tina Wong


Chunjiang Mingyue IMG #2
Chunjiang Mingyue IMG #3
Chunjiang Mingyue IMG #4
Chunjiang Mingyue IMG #5
Chunjiang Mingyue IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp