Wuhan Park: Een Modern Interieurontwerp Geïnspireerd door de Bries op Moshui Lake

Een Meesterwerk van Jack Shen

Inleiding:

Wuhan Park, ontworpen door Jack Shen, is een adembenemend interieurontwerp dat geïnspireerd is door de rimpelingen op het oppervlak van Moshui Lake en de betoverende muziek die door de lucht zweeft. Met zorgvuldig gekozen houtfineer, warme kleuren en textuurrijke elementen, is dit ontwerp bedoeld om een sfeer van rust en verfijning te creëren. Laten we eens kijken naar de unieke eigenschappen en het vakmanschap achter dit prachtige project.

Body:

Met een locatie aan Moshui Lake, ten westen van Guiyuan Temple, is Wuhan Park ontworpen in een moderne stijl die perfect past bij de omgeving. Het ontwerp is gebaseerd op de scenario's van briesjes die over het wateroppervlak waaien en combineert het comfortabele levensritme van Wuhan met een rijke culturele achtergrond. Het resultaat is een ruimte die rust, creativiteit, warmte en ritme uitstraalt.

Om duurzame ontwikkeling te waarborgen en energieverbruik te verminderen, maakt het interieurontwerp gebruik van milieuvriendelijke materialen. Natuurlijk marmer en houten wandoppervlakken, handgemaakte keramische en organische glasornamenten en gordijnen van natuurlijke katoen- en linnenmaterialen dragen bij aan de harmonie tussen mens en natuur.

Met een oppervlakte van 500 vierkante meter biedt Wuhan Park een dynamische route door de ruimte, rekening houdend met de verkeersstromen in verschillende situaties. Op de eerste verdieping zijn de badkamer, zitkamer en eetkamer zo geplaatst dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor ouderen. De entertainmentzone op de tweede verdieping bevindt zich buiten de bovenliggende ruimte van de ouderenkamer. De studeerkamer en ontmoetingsruimte voor bezoekers zijn diagonaal tegenover de zitkamer op de eerste verdieping geplaatst.

Het ontwerpproces van Wuhan Park begon in mei 2019 en werd voltooid in december van hetzelfde jaar. Gedurende deze tijd heeft Jack Shen intensief onderzoek gedaan om te voldoen aan de esthetische eisen en behoefte aan comfort en privacy van potentiële klanten. Het ontwerp is gebaseerd op het thema van elegante muziek en hoogwaardig meubilair, dat zowel functioneel als esthetisch is. De kelder is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de eigenaar op het gebied van verzamelen en privacy.

Het ontwerpen van Wuhan Park bracht ook uitdagingen met zich mee. Jack Shen moest de perfecte balans vinden tussen het introduceren van kunst- en muziekelementen, het behouden van de moderne architectonische stijl en het naadloos integreren van natuurlijke texturen in de ruimte. Het resultaat is een meesterwerk dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Wuhan Park heeft de prestigieuze Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze onderscheiding erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp, dat zowel technische vaardigheid als bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven laat zien.

Conclusie:

Wuhan Park, ontworpen door Jack Shen, is een inspirerend interieurontwerp dat de schoonheid van Moshui Lake naar binnen brengt. Met zijn moderne stijl, harmonieuze kleurenpalet en aandacht voor detail, biedt dit ontwerp een rustige, ingenieuze, warme en ritmische ruimte. Wuhan Park is een ware blikvanger en een voorbeeld van uitmuntendheid in interieurontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Puli Design, Jie Shen
Afbeeldingscredits: Puli Design, Jie Shen
Projectteamleden: Jack Shen
Projectnaam: Wuhan Park
Projectklant: Puli Design, Jie Shen


Wuhan Park IMG #2
Wuhan Park IMG #3
Wuhan Park IMG #4
Wuhan Park IMG #5
Wuhan Park IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp