Sky Mirror: Een Futuristische en Artistieke Verkoopruimte

Een Ontwerp van NNS Design

Inleiding

De Sky Mirror is een verkoopruimte ontworpen door NNS Design, gelegen in de buurt van een universiteitsstad. Met als doel te voldoen aan de esthetische en psychologische verwachtingen van de omgeving, is het ontwerp geïnspireerd op een moderne, futuristische en artistieke benadering.

Deze unieke verkoopruimte maakt gebruik van zachte, vloeiende lijnen als hoofdkenmerk van het ontwerp. Het creëert een omgeving zonder scherpe hoeken en vol dynamische lijnen. Het ontwerp van de meubels volgt ook de gestroomlijnde curve, met geometrische patronen aan de muur en een artistiek ontworpen bank. De onderhandelingsruimte is opnieuw ontworpen om de ruimte groter te laten voelen, wat resulteert in een unieke artistieke esthetiek en een harmonieuze sfeer.

Tijdens de constructie van dit project is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals milieuvriendelijke verf. Met een oppervlakte van 710 vierkante meter biedt deze verkoopruimte een ruime en moderne omgeving voor klanten.

De Sky Mirror is ontworpen door Xian Li en is gelegen in Tianjin, China. Het project begon in mei 2019 en werd voltooid in november van hetzelfde jaar. Het heeft positieve reacties ontvangen van klanten en is bekroond met de prestigieuze Golden A' Design Award in 2020 in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp.

Het ontwerpteam heeft met succes uitdagingen overwonnen, zoals het transformeren van een voormalig winkelcentrum in een verkoopruimte. Met problemen als dichte kolommen, lage plafonds en beperkte ruimte, heeft het team gekozen voor een gestroomlijnd ontwerp om deze problemen op te lossen en een harmonieuze sfeer te creëren. Het resultaat is een heldere en ruimtelijke omgeving die klanten aantrekt.

De Sky Mirror is een voorbeeld van innovatief design dat voldoet aan de behoeften van de moderne klant. Met zijn futuristische en artistieke uitstraling biedt het een unieke ervaring voor bezoekers en heeft het een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van interieurontwerp.

Afbeelding: Foto door Mr. Ma

Bron: A' Design Award


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: NNS INSTITUTE OF THE INTERIOR ART&DESIGN
Afbeeldingscredits: Photo by Mr. Ma
Projectteamleden: Designer is Xian Li.
Projectnaam: Sky Mirror
Projectklant: NNS INSTITUTE OF THE INTERIOR ART&DESIGN


Sky Mirror IMG #2
Sky Mirror IMG #3
Sky Mirror IMG #4
Sky Mirror IMG #5
Sky Mirror IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp