Vrouw Bloem: Een Uniek Ontwerp voor Cosmetica

Een innovatieve benadering van cosmetica door ontwerper Kang Jiang

Deze tekst beschrijft het unieke ontwerp van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn, ontworpen door Kang Jiang. Het ontwerp is geïnspireerd op de overdreven kledingstijl van middeleeuwse Europese dames en de vorm van bloemblaadjes vanuit vogelperspectief. Met behulp van deze inspiratie heeft de ontwerper een esthetisch aantrekkelijke en functionele cosmeticalijn gecreëerd.

Het ontwerp van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn is een unieke benadering van externe vormgeving. De ontwerper heeft de delicate vorm van bloemblaadjes geïntegreerd in de vorm van de producten, waardoor ze zich onderscheiden van vergelijkbare producten op de markt. Deze unieke vorm zorgt voor een visuele en tactiele herkenning, terwijl de dynamische vorm een gevoel van mode en schoonheid uitstraalt. Daarnaast is de vormgeving ook ergonomisch, waardoor de producten comfortabel vast te houden en te gebruiken zijn.

De "Vrouw Bloem" cosmeticalijn bestaat uit verschillende producten, waaronder lippenstift, mascara en BB-crème. De lippenstift heeft een afmeting van 21mm * 21mm * 8.7mm, de mascara is 18mm * 18mm * 135mm en de BB-crème heeft een afmeting van 21mm * 82mm * 21mm. Deze specificaties zorgen ervoor dat de producten handig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Het ontwerp van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën, zoals metaalvormen, injectie en spuitcoating. Deze productietechnieken zorgen voor een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid van de producten.

De interactie met de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn is intuïtief en gebruiksvriendelijk. De unieke vorm van de producten zorgt voor een onderscheidende uitstraling en een gemakkelijke grip tijdens het gebruik. Het ontwerp is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruiker en een comfortabele ervaring te bieden.

Het ontwerpproces van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn begon in september 2018 in Guangzhou en werd voltooid in april 2019. Gedurende dit proces heeft de ontwerper uitgebreid onderzoek gedaan naar esthetiek en vormgeving, waarbij inspiratie werd verzameld en schetsen werden gemaakt om de vormgeving te optimaliseren. In samenwerking met ingenieurs werden de technische haalbaarheid en ergonomie van het ontwerp besproken en geoptimaliseerd.

Het ontwerp van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn heeft enkele uitdagingen met betrekking tot vormgeving en esthetiek overwonnen. Door het integreren van de bloemblaadvorm in de producten is er een unieke en aantrekkelijke uitstraling gecreëerd die zich onderscheidt van andere cosmetische producten.

De "Vrouw Bloem" cosmeticalijn is een opvallend ontwerp en heeft erkenning gekregen in de vorm van de Silver A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp in 2020. Deze prijs erkent de creativiteit, professionaliteit en innovatie van het ontwerp. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en roept positieve gevoelens, verbazing en bewondering op.

Het ontwerp van de "Vrouw Bloem" cosmeticalijn is een perfecte combinatie van esthetiek, functionaliteit en innovatie. Met zijn unieke vormgeving en hoogwaardige afwerking biedt deze cosmeticalijn een nieuwe en verfrissende ervaring voor cosmeticaliefhebbers over de hele wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kang Jiang
Afbeeldingscredits: Image # 1: Photographer Kang Jiang, 2018 Optional Image # 1, Optional Image # 2, Optional Image # 3, Optional Image # 4, Optional Image # 4: Photographer Kang Jiang, 2018
Projectteamleden: Kang Jiang
Projectnaam: Woman Flower
Projectklant: Kang Jiang


Woman Flower IMG #2
Woman Flower IMG #3
Woman Flower IMG #4
Woman Flower IMG #5
Woman Flower IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp