Guo Cui Wu Du: Een Verfijnd Ontwerp dat Traditionele Chinese Baijiu naar een Nieuw Niveau Brengt

Een Meesterwerk van Xiongbo Deng

Inleiding

De Guo Cui Wu Du, ontworpen door Xiongbo Deng, is een opmerkelijk design dat de traditionele Chinese Baijiu naar een nieuw niveau tilt. Geïnspireerd door eeuwenoude oosterse filosofie en esthetiek, evenals Chinese vechtsportromans, is dit ontwerp een perfecte belichaming van de visie van de ontwerper. Met zijn unieke eigenschappen en verfijnde uitstraling is de Guo Cui Wu Du een ware blikvanger.

De Guo Cui Wu Du is een witte spirit, afkomstig uit de provincie Henan, China. Wat dit product onderscheidt van andere Baijiu-merken is de zuiverheid van de drank. Terwijl concurrenten vaak nog restanten bevatten van het brouwproces, heeft de Guo Cui Wu Du een uniek zuiverheidsproces ondergaan, waardoor de drank vrijwel vrij is van onzuiverheden. Dit geeft consumenten een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Om de essentie van zuiverheid te benadrukken, is de Guo Cui Wu Du verpakt in een transparante blauwe glazen fles. Het productlabel, met daarop de naam van het product, hangt apart aan de flessenhals. Deze minimalistische benadering zorgt ervoor dat de fles een gevoel van helderheid en reinheid uitstraalt.

Met afmetingen van 130 mm breed, 120 mm diep en 300 mm hoog, heeft de Guo Cui Wu Du een elegante en slanke vorm die perfect in de hand past. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht en elk detail draagt bij aan de algehele esthetiek van het product.

De ontwikkeling van de Guo Cui Wu Du begon in juni 2018 in ShenZhen en werd voltooid in augustus 2020, ook in ShenZhen. Gedurende deze periode heeft het ontwerpteam verschillende uitdagingen overwonnen, met name het behouden van de eenvoud en transparantie van de fles. Het creatieve idee om de productnaam en andere informatie op de flessenhals te plaatsen, bleek een succesvolle oplossing te zijn.

De Guo Cui Wu Du is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een technologisch hoogstandje. Het ontwerpproces omvatte het creëren van een concept, het maken van tekeningen, het selecteren van het beste ontwerp en het vervolgens produceren van hoogwaardige producten. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsnormen.

Het succes van de Guo Cui Wu Du is erkend met de Platinum A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp in 2023. Deze prestigieuze prijs erkent uitzonderlijke en innovatieve ontwerpen die bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De Guo Cui Wu Du is een ware belichaming van esthetiek, professionaliteit en genialiteit.

Met zijn unieke eigenschappen en verfijnde ontwerp heeft de Guo Cui Wu Du de traditionele Chinese Baijiu naar een nieuw niveau gebracht. Dit meesterwerk van Xiongbo Deng is een eerbetoon aan de schoonheid van de oosterse cultuur en een viering van vakmanschap en innovatie.

Beeldcredits: Illustrator - Xiongbo Deng


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: XIONGBO DENG
Afbeeldingscredits: Illustrator:Xiongbo Deng
Projectteamleden: XIONGBO DENG
Projectnaam: Guo Cui Wu Du
Projectklant: XIONGBO DENG


Guo Cui Wu Du IMG #2
Guo Cui Wu Du IMG #3
Guo Cui Wu Du IMG #4
Guo Cui Wu Du IMG #5
Guo Cui Wu Du IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp