De Gouden Kat: Een Uniek Bierontwerp van Jin Zhang

Een nachtelijk bierontwerp dat een emotionele band met consumenten creëert

De Gouden Kat is een uniek bierontwerp van Jin Zhang, geïnspireerd door de nachtelijke activiteit en de groeiende populariteit van katten als huisdieren. Het ontwerp combineert klassieke Europese patronen met een kat als hoofdbeeld, wat resulteert in een verfijnd en intiem product.

Jin Zhang, een gerenommeerde ontwerper, heeft een uniek bierontwerp gecreëerd dat zowel de nachtelijke consumptie van bier als de toenemende populariteit van katten als huisdieren weerspiegelt. Het ontwerp, genaamd de Gouden Kat, is specifiek bedoeld voor nachtelijk drinken, wat overeenkomt met de meest actieve tijd van een kat. Bovendien hebben steeds meer mensen katten als emotionele steun, waardoor de keuze voor een kat als hoofdbeeld zowel relevant als aantrekkelijk is.

Wat de Gouden Kat onderscheidt van andere bierontwerpen, is de combinatie van het hoofdbeeld van de kat en klassieke Europese patronen. Deze combinatie zorgt voor een verfijnd en intiem ontwerp dat snel een band kan opbouwen met consumenten. Het ontwerp is gerealiseerd met behulp van een glazen flessticker, met technische specificaties van 58mm breedte, 58mm diepte en 188mm hoogte.

De Gouden Kat is een product van uitgebreid onderzoek en creatieve uitdagingen. De concurrentie op de biermarkt is hevig, en het benadrukken van de kwaliteit van het bier is niet voldoende om consumenten te imponeren. Daarom heeft Zhang zich gericht op het creëren van een ontwerp dat een emotionele band met consumenten kan opbouwen. De grootste uitdaging was het balanceren van de grootteverhouding tussen het hoofdbeeld van de kat en de product- en merknaam, terwijl het ontwerp nog steeds vriendelijk en van hoge kwaliteit is.

De Gouden Kat is niet alleen een succesvol bierontwerp, maar heeft ook erkenning gekregen in de vorm van een prestigieuze A' Packaging Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De Gouden Kat is geprezen om de integratie van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Samenvattend, de Gouden Kat van Jin Zhang is een uniek bierontwerp dat de nachtelijke activiteit van katten en de toenemende populariteit van katten als huisdieren viert. Door klassieke Europese patronen te combineren met een kat als hoofdbeeld, heeft Zhang een verfijnd en intiem product gecreëerd dat een emotionele band met consumenten kan opbouwen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jin Zhang
Afbeeldingscredits: Jin Zhang
Projectteamleden: Jin Zhang
Projectnaam: Golden Cat
Projectklant: Jin Zhang


Golden Cat IMG #2
Golden Cat IMG #3
Golden Cat IMG #4
Golden Cat IMG #5
Golden Cat IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp