Tranquil Life in Fog: Een Elegant en Verfijnd Woonappartement

Een Residentieel Appartement Ontworpen door Steve Lyu

Inleiding:

Dit artikel presenteert het prachtige residentiële appartement genaamd "Tranquil Life in Fog", ontworpen door Steve Lyu. Het appartement belichaamt elegantie en verfijning, met een focus op het creëren van een comfortabele leefruimte voor het hele gezin. Met een combinatie van prachtige materialen en doordachte ontwerpdetails, biedt dit appartement een unieke levenservaring.

Steve Lyu, een getalenteerde ontwerper, heeft met "Tranquil Life in Fog" een meesterwerk gecreëerd dat de essentie van rust en sereniteit vastlegt. Het appartement is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als esthetiek, en biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp zijn te danken aan de elegante ontwerpvaardigheden van Steve Lyu. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van moderne esthetiek, weet hij de zuiverheid van texturen naar voren te brengen. De wanddecoraties, met hun levendige kleuren en materialen, creëren een artistiek effect dat doet denken aan een schilderij. Het spel van licht en reflectie brengt de texturen tot leven en geeft de ruimte een energieke uitstraling.

De realisatie van dit ontwerp is mogelijk gemaakt door vakmanschap van hoog niveau. De plafonds, muren en vloeren zijn met zorg gedecoreerd om zowel contrast als harmonie te creëren. Door het gebruik van verschillende materialen en innovatieve ontwerptechnieken zijn er prachtige lijnen, bochten en texturen ontstaan die het interieur een klassieke en onderscheidende uitstraling geven.

Het appartement heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter en is gelegen in Hsinchu, Taiwan. Het project werd voltooid op 5 juni 2017.

Deze unieke woning is ontworpen met oog voor detail en biedt zowel een openbare als een privéruimte. De openbare ruimte is voorzien van luxe marmeren vloeren die prachtig contrasteren met de strakke houten kasten en vloeren. Dit creëert een majestueuze en verfijnde sfeer. De privéruimte is daarentegen ingericht met opvallende kleuren die de elegante persoonlijkheid van de bewoners benadrukken.

Het ontwerp van "Tranquil Life in Fog" is geïnspireerd op het kalme en vredige leven op een heuvel, gehuld in mist. Het gebruik van verschillende houtsoorten in het dak, de muren, de trap en de relingen geeft het huis een exclusieve uitstraling. Het houten huis, omgeven door weelderige begroeiing, straalt een unieke charme uit. Het appartement bestaat uit twee gebouwen, waarvan het voorste gebouw een parkeerplaats heeft en een prachtig uitzicht biedt op de natuurlijke omgeving. De weelderige planten op het achterste gebouw zorgen voor een verfrissende sfeer. De buitenomgeving is ontworpen met vloeiende en functionele verkeersstromen.

De foto's van "Tranquil Life in Fog" zijn gemaakt door Chi Min Wu en tonen de prachtige details van dit ontwerp.

Dit ontwerp heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

"Tranquil Life in Fog" is een meesterwerk van design en functionaliteit. Het appartement biedt een unieke levenservaring, waarbij elegantie en verfijning samenkomen in een harmonieus geheel. Steve Lyu heeft met dit ontwerp bewezen een getalenteerde en visionaire ontwerper te zijn.

Beeldcredits:

Afbeelding #1: Fotograaf Chi Min Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.

Afbeelding #2: Fotograaf Chi Min Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.

Afbeelding #3: Fotograaf Chi Min Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.

Afbeelding #4: Fotograaf Chi Min Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.

Afbeelding #5: Fotograaf Chi Min Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Steve Lyu
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Chi Min, Wu, Tranquil Life in Fog, 2019. Image #2: Photographer Chi Min, Wu, Tranquil Life in Fog, 2019. Image #3: Photographer Chi Min, Wu, Tranquil Life in Fog, 2019. Image #4: Photographer Chi Min, Wu, Tranquil Life in Fog, 2019. Image #5: Photographer Chi Min, Wu, Tranquil Life in Fog, 2019.
Projectteamleden: Designer: Steve Lyu Designer: Olivia Hsu
Projectnaam: Purity
Projectklant: Steve Lyu


Purity IMG #2
Purity IMG #3
Purity IMG #4
Purity IMG #5
Purity IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp