Elegant Curve: Een Showroomontwerp dat Elegantie en Technologie Combineert

Een Ontwerp van Alen Lo

Inleiding:

De Elegant Curve showroom, ontworpen door Alen Lo, is een uniek en verfijnd ontwerp dat de perfecte combinatie biedt van elegantie en technologie. Het ontwerp is geïnspireerd op de uitbreiding van boogvormige riemen, die dienen als het verbindende element tussen de verschillende ruimtes. Met behulp van licht en titanium worden warmte en rationaliteit visueel geïntegreerd, waardoor een ruimte wordt gecreëerd die zowel elegant als praktisch is voor het moderne leven.

De Elegant Curve showroom is een ware blikvanger. Het ontwerp doorbreekt de beperkingen van de zwaartekracht en creëert een visuele illusie van opwaartse beweging. De boogvormige riemen strekken zich langzaam uit langs de muur en verbinden de verschillende verdiepingen op een vloeiende manier. Aan de ene kant van elke soepele boog bevindt zich een lichtband en aan de andere kant is titanium ingelegd. Deze combinatie van materialen en technieken weerspiegelt de geest van het merk en creëert een ruimte die zowel ruimtelijk als elegant is.

Het ontwerp van de Elegant Curve showroom is gebaseerd op de nieuwste technologieën en vakmanschap. De boogvormige riemen zijn als waterstromen die omhoog stromen langs de muur. Ze vormen een naadloze overgang tussen de verschillende verdiepingen. Aan de ene kant van de boog bevindt zich een lichtband die warmte en sensibiliteit vertegenwoordigt, terwijl aan de andere kant titanium is ingelegd om technologie en rationaliteit uit te drukken. Deze combinatie van materialen en technieken weerspiegelt de geest van het merk en creëert een ruimte die zowel ruimtelijk als elegant is.

Op de tweede verdieping van de Elegant Curve showroom wordt het productdisplay gecombineerd met het concept van een luxe huis, waardoor een complete en mooie leefruimte ontstaat. Op deze manier kan het productdisplay op verschillende manieren worden geïntegreerd in het elegante en modieuze gezinsleven. Het ontwerp van de showroom is zorgvuldig doordacht en creëert een harmonieuze en uitnodigende sfeer voor de bezoekers.

De Elegant Curve showroom is gevestigd in Taiwan en het project begon in januari 2019 en werd voltooid in augustus 2019. Het ontwerp is het resultaat van uitgebreid onderzoek en het overwinnen van verschillende creatieve en technische uitdagingen. Het doel was om de abstracte commerciële merkidentiteit effectief uit te drukken en het productdisplay perfect te integreren met het ontwerp en de ruimteconcepten.

Het ontwerp van de Elegant Curve showroom is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als een toonbeeld van creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp is bewonderenswaardig vanwege de sterke technische kenmerken en de prachtige artistieke vaardigheid. Het creëert een opmerkelijk niveau van excellentie en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

De Elegant Curve showroom is een inspirerend ontwerp dat elegantie en technologie op een unieke manier combineert. Het ontwerp weerspiegelt de geest van het merk en creëert een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Met zijn vloeiende lijnen, lichteffecten en hoogwaardige materialen is de Elegant Curve showroom een ware blikvanger die de aandacht trekt van bezoekers en hen uitnodigt om de wereld van elegantie en technologie te verkennen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lo Fang Ming
Afbeeldingscredits: Lo Fang Ming
Projectteamleden: Lo Fang Ming
Projectnaam: Elegant Curve
Projectklant: Lo Fang Ming


Elegant Curve IMG #2
Elegant Curve IMG #3
Elegant Curve IMG #4
Elegant Curve IMG #5
Elegant Curve IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp