Design Naam: Creativity New Realm

Ontwerper: Chi Ling Yeh

Inleiding:

De kantoorinterieurontwerp van het bedrijf Creativity New Realm, ontworpen door Chi Ling Yeh, is gericht op het creëren van een innovatieve en technologische ambiance voor dit softwareontwikkelingsbedrijf. Door het gebruik van licht, kleur en industriële materialen heeft de ontwerper een werkomgeving gecreëerd die gekenmerkt wordt door technologie, mode en een humanistische geest.

Deze kantoorinterieurontwerp is bedoeld voor een technologiebedrijf dat bekend staat om zijn creativiteit en vernieuwende aanpak. De ontwerpprincipes van dit project zijn helderheid, helderheid en eigentijdse minimalisme.

Met natuurlijk licht dat van drie zijden het kantoor binnenstroomt, wordt de heldere binnenruimte gekenmerkt door fascinerende veranderingen in licht en schaduw. De ingang van het kantoor is versierd met minimalistische en strakke lijnen, waarbij de verlichting op artistieke wijze in de muur, het plafond en de marmeren vloer oplicht. Dit creëert een rustige, heldere en minimalistische stijl bij de ingang van het kantoor. De varens die geometrisch op de muren zijn aangebracht, symboliseren het bedrijfslogo en zijn symmetrisch geplaatst naast de ingang van het kantoor. Ze harmoniëren ook met de verlichting en zorgen zo voor opvallende variaties in licht met een minimalistische ontwerpstijl.

De kantoorruimte is versierd met zichtbare leidingen, stalen vloeren en industriële plafonds die decoratief overeenkomen met de ingang die is versierd met marmeren vloeren en veranderingen in licht. Dit creëert een zintuiglijke en gevoelige sfeer. De hoofdmuur van de kantooringang grenst aan de symmetrische gangen, waar de onafhankelijke compartimenten zijn versierd met heldere panelen die de creatieve plafondverlichting verzoenen.

Het project werd voltooid op 30 oktober 2018 en bevindt zich in Taichung, Taiwan. Het ontwerp is gebaseerd op innovatie, creativiteit en balans. Door het zorgvuldig combineren van verschillende materialen en verlichtingselementen, wordt de logische en stressvolle ambiance van het geavanceerde technologiebedrijf gemedieerd. Dit manifesteert zich in een verkwikkende ruimte en verenigt de zintuiglijke en gevoelige elementen. Het ontwerp belichaamt perfect de bedrijfsspirit van creativiteit en vernieuwing.

Dit ontwerp heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatieve ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het ontwerp wordt gewaardeerd voor het incorporeren van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie. Het toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen
Afbeeldingscredits: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen
Projectteamleden: Director: Chi Ling Yeh Designer: Chia Sheng Jen
Projectnaam: Creativity New Realm
Projectklant: Chi-Ling Yeh & Chia-Sheng Jen


Creativity New Realm IMG #2
Creativity New Realm IMG #3
Creativity New Realm IMG #4
Creativity New Realm IMG #5
Creativity New Realm IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp