Suite Stool: Een Multifunctionele Oplossing voor Kleine Ruimtes

Een Ontwerp van Yulong Zhang

Inleiding

In een tijd waarin ruimte schaars is, is het belangrijk om slimme en functionele ontwerpen te creëren die aan de behoeften van mensen voldoen. Yulong Zhang, een getalenteerde ontwerper, heeft dit begrepen en heeft de Suite Stool ontworpen. Dit innovatieve meubelstuk biedt een oplossing voor kleine ruimtes door multifunctionaliteit te combineren met een compact ontwerp.

De Suite Stool is geïnspireerd door de uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd bij het inrichten van kleine ruimtes. Zhang heeft gemerkt dat veel moderne meubelstukken weliswaar ruimte besparen, maar tegelijkertijd verspilling met zich meebrengen. Hij wilde een ontwerp creëren dat ruimtebesparend was, maar tegelijkertijd ook functioneel en veelzijdig.

De Suite Stool bestaat uit drie afzonderlijke krukjes die ook als één geheel kunnen worden gebruikt. Elk krukje kan afzonderlijk worden gebruikt, maar twee krukjes kunnen ook worden gecombineerd om plaats te bieden aan één of meerdere personen. Dit maakt het meubelstuk uiterst flexibel en geschikt voor verschillende situaties.

Het ontwerp van de Suite Stool is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het meubelstuk is gemaakt van hoogwaardig multiplex, wat zorgt voor een sterke ondersteuning. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om de krukjes plat te verpakken en snel in elkaar te zetten, waardoor het ideaal is voor transport en opslag.

De Suite Stool is niet alleen een praktische oplossing voor kleine ruimtes, maar ook een stijlvol en eigentijds meubelstuk. Het strakke ontwerp en de minimalistische esthetiek passen goed in moderne interieurs en voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

De Suite Stool is ontworpen door Yulong Zhang en werd voor het eerst tentoongesteld op 'Design Shanghai' in maart 2019. Het project begon in november 2018 en werd voltooid in januari 2019 in Shanghai.

Met zijn innovatieve ontwerp en unieke functionaliteit heeft de Suite Stool al veel lof ontvangen. In 2020 werd het bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent het uitmuntende vakmanschap en de innovatie die in het ontwerp zijn verwerkt.

De Suite Stool is niet alleen een meubelstuk, maar ook een slimme oplossing voor kleine ruimtes. Het combineert functionaliteit, esthetiek en veelzijdigheid op een unieke manier. Met dit ontwerp bewijst Yulong Zhang dat het mogelijk is om ruimtebesparende meubels te creëren zonder in te leveren op stijl en comfort.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yulong Zhang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Albert Zhang, Suite Stool, 2019 Image #2: Photographer Albert Zhang, Suite Stool, 2019 Image #3: Photographer Albert Zhang, Suite Stool, 2019 Image #4: Photographer Albert Zhang, Suite Stool, 2019 Image #5: Photographer Albert Zhang, Suite Stool, 2019
Projectteamleden: Yulong Zhang
Projectnaam: Suite
Projectklant: Yulong Zhang


Suite IMG #2
Suite IMG #3
Suite IMG #4
Suite IMG #5
Suite IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp