E City: Een Verfijnde Verbinding tussen Mens en Natuur

Een Sales Center Ontworpen door Xiaoxi Chan en Jing Duan

Inleiding

Het E City Sales Center, ontworpen door Xiaoxi Chan en Jing Duan, is een uniek project dat de stedelijke vorm van de natuurlijke omgeving combineert met een moderne en modieuze stijl. Dit sales center creëert een elegante ruimte waarin de relatie tussen mens en natuur centraal staat. Met behulp van geometrische elementen en een combinatie van kunst, natuur en het dagelijks leven, wordt een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit bereikt.

Body

De kracht van het E City Sales Center ligt in de manier waarop het licht wordt gebruikt om de ruimte te transformeren. Het natuurlijke licht speelt een essentiële rol bij het creëren van een harmonieuze omgeving die mensen verbindt met de natuur. Bovendien is het concept van het leven op een unieke manier geïntegreerd in het sales center. Het draait niet om een specifieke stijl, maar om een ervaring die mensen raakt en inspireert.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal en marmer geeft het sales center een verfijnde uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt voor een eenvoudige, maar levendige sfeer die buitengewoon smaakvol is. Het gebruik van leer, katoenen linnen en andere stoffen voegt een artistiek tintje toe aan de ruimte en versterkt de algehele esthetiek.

Het E City Sales Center beslaat een oppervlakte van 425 vierkante meter en is gelegen in Guangzhou, Guang Dong Province, China. Het project werd voltooid in januari 2019 en is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en creatieve oplossingen voor de uitdagingen die zich voordeden tijdens het ontwerpproces.

Conclusie

Het E City Sales Center is een voorbeeld van uitmuntendheid in het ontwerp van retail- en tentoonstellingsruimtes. Het is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2020, een erkenning voor de creatieve en ingenieuze benadering van het ontwerp. Door kunst, wetenschap, design en technologie te combineren, draagt dit sales center bij aan een verbetering van de kwaliteit van leven en maakt het de wereld een betere plek.

Het E City Sales Center, ontworpen door Xiaoxi Chan en Jing Duan, is een ware blikvanger. Met zijn verfijnde esthetiek en de perfecte balans tussen mens en natuur, biedt het sales center een unieke ervaring die de bezoekers zal inspireren en betoveren.

Afbeelding Credits: Copyrights behoren toe aan Xiaoxi Chan en Jing Duan.

Intellectueel Eigendom: Copyrights behoren toe aan Xiaoxi Chan en Jing Duan.

Belangrijke Opmerking: Dit artikel is vertaald en aangepast vanuit het Engels.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xiaoxi Chen
Afbeeldingscredits: Copyrights belong to Xiaoxi Chan, Jing Duan.
Projectteamleden: Main designer: Xiaoxi Chan, Jing Duan.
Projectnaam: E City
Projectklant: Xiaoxi Chen


E City IMG #2
E City IMG #3
E City IMG #4
E City IMG #5
E City IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp