Hisense Junsong: Een Clubhuis met een Traditionele Culturele Atmosfeer

Een Exquise en Elegante Ruimte met Oosterse Charme

Hisense Junsong, ontworpen door David Ma, is een clubhuis dat doordrenkt is met de thema's thee, kunstverzameling, kalligrafie en schilderkunst. Met behulp van de traditionele Chinese landschapsschilderkunst als inspiratie, loopt de kleur "groen" als een rode draad door de ruimte om een traditionele culturele sfeer te creëren. Door het gebruik van hoogwaardige meubels en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken wordt de toon versterkt en ontstaat er een exquise, elegante en oosterse charme.

Het project maakt gebruik van natuurlijk marmer en geëtste technologie om de natuurlijke textuur te benadrukken en een natuurlijke en warme uitstraling te geven. De wanddecoratie is gemaakt van hout met een ingekerfde oppervlaktetextuur, wat zorgt voor een eenvoudige en elegante sfeer die perfect aansluit bij de traditionele Chinese culturele sfeer. Het metalen rooster op de achtergrond is voorzien van een ginkgo bladpatroon, dat een moderne interpretatie is van het traditionele patroon. Daarnaast is er een traditioneel landschapsschilderij gemaakt van zijden doek, wat een gevoel van poëzie en schilderkunst tussen het landschap oproept.

Hisense Junsong is gelegen in Qingdao, China en werd voltooid in juli 2022. Het ontwerp is een samensmelting van natuur en kunst, en creëert een ruimte-ervaring die de betekenis van cultuur en de schoonheid van de natuur integreert. Bezoekers worden meegenomen in een multidimensionale ervaring en kunnen de diverse esthetiek in de omgeving ervaren.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriële beste praktijken en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: David Ma
Afbeeldingscredits: David Ma
Projectteamleden: David Ma
Projectnaam: Hisense Junsong
Projectklant: David Ma


Hisense Junsong IMG #2
Hisense Junsong IMG #3
Hisense Junsong IMG #4
Hisense Junsong IMG #5
Hisense Junsong IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp