Shimmering Ripple: Een Modern en Elegant Modelappartement

Een meesterwerk van Jz Design

Gelegen in het Binhuwan-gebied, Hanyuan County, Ya'an City, biedt het Shimmering Ripple-project een adembenemend uitzicht op het meer in het zonlicht en vormt het een warme haven na het ervaren van het drukke stadsleven. Het project begint met moderne ontwerptechnieken en presenteert een ceremoniële ruimte vol kunstzinnigheid en plechtigheid, met een verfijnde ambachtelijke geest die een dialoog vormt door tijd en ruimte.

Om een ​​extreme woonervaring te creëren, maakt de hoofdslaapkamer gebruik van een open kleedkamer, waardoor de hele ruimte meer verbonden en compact wordt. De kledingkast, gemaakt van metaal en glas, is verbonden met een uiterst decoratieve lineaire verlichting, om een moderne en eenvoudige uitstraling te creëren. Dit verzwakt ook de grenzen tussen de hoofdslaapkamer, kleedkamer en badkamer, waardoor een uitmuntende ervaring wordt geboden.

De grote oppervlakte van de grijs-witte muur en het warme grijze houtfineer in de woonkamer vormen het basiskarakter van de ruimte. Vage hangende decoraties, gestreept tapijt en allerlei andere decoraties voegen veel artistieke sfeer toe aan de hele ruimte. De lichtroze bank, in harmonie met het grijs-wit, geeft energie aan de oorspronkelijk rustige ruimte en brengt vreugde in het huishouden.

Het project beslaat in totaal 141 vierkante meter en is een modelwoning die modern, eenvoudig en elegant is. Het interieurontwerp combineert grijze tinten met warme houtaccenten, waardoor een rustige en verfijnde sfeer ontstaat. De eetkamer is ontworpen met een contrast tussen een witte stenen eettafel en een grijze houten salontafel, waardoor een elegante en serene ruimte ontstaat. De maritieme elementen, zoals kristallen ornamenten, koraalversieringen en schelpspiegels, voegen een vleugje romantiek toe aan de ruimte.

De keuken is verbonden met de eetkamer, waardoor de ruimte wordt vergroot en een perfecte emotionele communicatiescène wordt gecreëerd. Door de chique combinatie van steenmateriaal en houttextuur straalt het een gevoel van elegantie uit.

Door middel van systematisch ontwerp en verwerking van punten, lijnen en oppervlakken, brengt dit project de kleur- en lichtrelatie tussen de ruimte naar voren. De interieurinrichting is gerangschikt op een manier van valse en echte elementen, met overlappende lineaire elementen die zich uitstrekken tot aan het plafond. Naast het creëren van de illusie van continuïteit, weerspiegelen ze ook het beeld dat wordt weerspiegeld door de rivier, waarbij de eenheid van water en lucht wordt weerspiegeld. De zichtbare grens in het ruimtegevoel wordt verwijderd en ook de onzichtbare barrières tussen mensen worden uitgewist.

Het Shimmering Ripple-project, ontworpen door Jz Design, is een ware blikvanger. Het combineert moderne esthetiek met verfijnd vakmanschap en creëert een elegante en comfortabele leefruimte. Met zijn unieke ontwerpkenmerken en aandacht voor detail, is dit modelappartement een inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en stijlvolle levensstijl.

Afbeeldingen met dank aan Chuan He, Shimmering Ripple, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: JZ Design
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Chuan He, Shimmering Ripple, 2020. Image #2: Photographer Chuan He, Shimmering Ripple, 2020. Image #3: Photographer Chuan He, Shimmering Ripple, 2020. Image #4: Photographer Chuan He, Shimmering Ripple, 2020. Image #5: Photographer Chuan He, Shimmering Ripple, 2020.
Projectteamleden: Kyle Wang Tina Chen Yixuan Peng
Projectnaam: Shimmering Ripple
Projectklant: JZ Design


Shimmering Ripple IMG #2
Shimmering Ripple IMG #3
Shimmering Ripple IMG #4
Shimmering Ripple IMG #5
Shimmering Ripple IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp