100 Royal Greey: Een Modern Klassiek Appartementontwerp

Een Meesterwerk van Pytailo Viacheslav

Inleiding

100 Royal Greey is een prachtig appartementontwerp van 133 vierkante meter, gecreëerd door de getalenteerde ontwerper Pytailo Viacheslav. Geïnspireerd door de wensen en motieven van de klant, architecturale tentoonstellingen en reizen over de hele wereld, heeft Viacheslav het karakter van de klant weten te weerspiegelen in dit unieke ontwerp.

Onderkop

Een Modern Klassiek Ontwerp

Viacheslav heeft gekozen voor een modern klassieke stijl als basis voor het ontwerp van 100 Royal Greey. Het appartement beschikt over een ruime keuken-woonkamer, drie slaapkamers, drie badkamers en twee kleedkamers. Om de stijl te ondersteunen, heeft de ontwerper gebruik gemaakt van decoratieve stoffen panelen, sierlijke wandlijsten en fineerpanelen op sommige muren. De keuken is visueel gescheiden van de woonkamer door middel van een bargedeelte. In de decoratie is de voorkeur gegeven aan marmer. De kleurenschema wordt gedomineerd door grijze en beige tinten, met subtiele hints van goud.

Body

Viacheslav heeft met veel aandacht voor detail gewerkt aan het realiseren van dit ontwerp. Het appartement is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubels, waardoor het comfortabel en functioneel is. De combinatie van moderne en klassieke elementen creëert een tijdloze en elegante sfeer in de ruimte.

De keuze voor marmer in de decoratie voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp. De grijze en beige kleuren zorgen voor een rustige en serene ambiance, terwijl de gouden accenten een vleugje glamour toevoegen. De decoratieve stoffen panelen en wandlijsten voegen textuur en diepte toe aan de ruimte, waardoor het een uniek karakter krijgt.

Conclusie

100 Royal Greey is een meesterwerk van Pytailo Viacheslav, dat de perfecte combinatie van modern en klassiek weerspiegelt. Met oog voor detail en een goed begrip van de wensen van de klant, heeft Viacheslav een tijdloos en elegant appartementontwerp gecreëerd. Het gebruik van marmer, grijze en beige kleuren en gouden accenten voegt een vleugje luxe en glamour toe aan de ruimte. 100 Royal Greey is een ware blikvanger en een inspiratie voor liefhebbers van design en interieur.

Design Specificaties:

- Totale oppervlakte: 133 m²

Design Tags:

- Appartement

- Modern klassiek

- Design

- Interieur

Design Team:

- Pytailo Viacheslav

- Shevchenko Ruslan

Design Locatie en Tijdsbestek:

- Het project begon in augustus 2021 in Kiev en werd voltooid in mei 2021 in Kiev.

Design Onderzoek:

- Onderzoek doelen: Het verkennen van de aard van de klant en het creëren van een ontwerp.

- Onderzoekstools: Observatie

- Deelnemers of experimenten: Klant, ontwerper

- Resultaten: De ideale optie voor de klant is geselecteerd

- Begrip en invloed: Het vermogen om de stemming en wensen van de klant aan te voelen, het creëren van een modern interieur voor een moderne familie

- Onderzoek impact: Vorming van nieuwe trends en ideeën

Design Uitdagingen:

- Het creëren van een comfortabel en stijlvol appartement

Design Notities:

- Appartement van 133 m² met een ruime keuken-woonkamer, drie slaapkamers, drie badkamers en twee kleedkamers.

- Gebruik van decoratieve stoffen panelen, sierlijke wandlijsten en fineerpanelen op sommige muren.

- Visuele scheiding van de keuken en woonkamer door middel van een bargedeelte.

- Voorkeur voor marmer in de decoratie.

- Kleurenschema gedomineerd door grijze en beige tinten, met subtiele hints van goud.

Awards en Erkenning:

- Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Pytailo Viacheslav
Afbeeldingscredits: Pytailo Viacheslav
Projectteamleden: Pytailo Viacheslav Shevchenko Ruslan
Projectnaam: Royal Grey
Projectklant: Pytailo Viacheslav


Royal Grey IMG #2
Royal Grey IMG #3
Royal Grey IMG #4
Royal Grey IMG #5
Royal Grey IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp