Opmerkelijke kunst: een luxueuze en artistieke woonomgeving

Een ontwerp van Hsing Fu Huang

Inleiding:

In reactie op de artistieke voorkeur van de klanten heeft het ontwerpteam een luxueuze en verfijnde woonomgeving gecreëerd met een indeling die doet denken aan een kunstgalerie. Het hele interieur is zorgvuldig ontwikkeld om een delicate ruimte en sfeer te creëren. Vooral de grote schilderijen in de leeshoek vormen een interpretatie van de integratie van kunst en leven, wat ook een levendige en warme sfeer aan dit project geeft.

Deze residentiële woning, genaamd "Remarkable Arts", is ontworpen door Hsing Fu Huang en biedt een unieke en elegante woonomgeving met een artistiek concept en inktschilderijen. Het interieurontwerp is vanaf het begin opgebouwd, waarbij zowel de openbare als de privéruimtes zorgvuldig zijn vormgegeven en de materialen met de grootste zorg zijn geselecteerd op basis van comfort en milieuvriendelijkheid. Natuurlijke elementen, zoals marmeren muren, verfijnde meubels en schilderijen, vormen de kern van het ontwerp.

De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 430 vierkante meter en omvat een entree, woonkamer, eetkamer, keuken, drie slaapkamers en vier badkamers. Het ontwerpteam heeft bijzondere aandacht besteed aan de behoeften van de bewoners en heeft een ruime en comfortabele circulatie gecreëerd om de slaapkamers en woonkamers optimaal te benutten. Tijdens het bouwproces is niet alleen rekening gehouden met de plattegrond, maar is ook de algehele ruimtelijke indeling aan de klant gepresenteerd op basis van de werkelijke situatie.

De integratie van kunst en leven vormt de basis van dit project. Door natuurlijke texturen en heldere kleurtinten te gebruiken, wordt de schoonheid van ingetogen luxe weerspiegeld. De openbare ruimte sluit perfect aan bij de op maat gemaakte schilderdeuren en de tv-wand, waardoor de hoogwaardige stijl van de bewoners wordt benadrukt en er een warme sfeer in huis ontstaat. De open eetkamer en het verfijnde meubilair onthullen de prachtige stijl van de woning.

Tijdens het plannings- en bouwproces heeft het ontwerpteam voortdurend gecommuniceerd met de klanten en geprobeerd om empathisch te ontwerpen en kwaliteitsservice te bieden. Er is gestreefd naar maximale functionaliteit die voldoet aan de behoeften van het hele gezin. Bovendien was dit project een start-vanaf-nul-project, wat het proces soepel heeft laten verlopen en de moeilijkheden heeft overwonnen.

De belangrijkste concepten van dit project zijn de integratie van kunst en leven. Het toont niet alleen de levensstijl van de bewoners, maar verbreedt ook hun esthetiek en voegt een elegante touch toe aan de al uitstekende omgeving. De natuurlijke omgeving buiten en de kunstmatige natuur die is gecreëerd door de marmeren muur verrijken de esthetiek van de woning. De progressieve ruimtelijke planning, van de entree tot de open ruimte en slaapkamers, is niet alleen bedoeld voor de kunstwerken, maar ook om een verfijnde en delicate ruimte te creëren.

Het project "Remarkable Arts" is in december 2019 voltooid in de provincie Hsinchu, Taiwan. Het is een prachtig voorbeeld van een luxueuze en artistieke woonomgeving die de integratie van kunst en leven omarmt.

Afbeeldingen met dank aan Conflux Design.

Dit ontwerp heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie 'Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp'. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en die bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het project "Remarkable Arts" is erkend voor het integreren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hsing-Fu Huang
Afbeeldingscredits: Conflux Design
Projectteamleden: HSING-FU HUANG TED SUN
Projectnaam: Remarkable Arts
Projectklant: Hsing-Fu Huang


Remarkable Arts IMG #2
Remarkable Arts IMG #3
Remarkable Arts IMG #4
Remarkable Arts IMG #5
Remarkable Arts IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp