Volg Mij - Een Verfijnde Verpakking voor Boeddhistisch Vegetarisch Voedsel

Een Ontwerp van Juntao Liu

Inleiding

De verpakking van boeddhistisch vegetarisch voedsel heeft een nieuwe en eigentijdse uitstraling gekregen dankzij het ontwerp "Volg Mij" van Juntao Liu. Met behulp van een minimalistische en zen-visuele taal doorbreekt de ontwerper de traditionele perceptie van boeddhistische producten en maakt ze toegankelijker voor een jonger publiek.

Body

Het doel van dit ontwerp is om de verpakking van boeddhistisch vegetarisch voedsel aantrekkelijker te maken voor jongeren. De huidige verpakking is nogal traditioneel en sluit niet goed aan bij de doelgroep. Door de producten te herontwerpen heeft de ontwerper alleen de essentiële ontwerpelementen behouden, waardoor de verpakkingen eenvoudiger, modieuzer en benaderbaarder zijn geworden.

Met afmetingen van 80mmx40mmx300mm zijn de verpakkingen compact en handig in gebruik. Ze zijn ontworpen om de aandacht te trekken van jonge consumenten die op zoek zijn naar gezonde en duurzame voedingsmiddelen. Het minimalistische ontwerp straalt rust en sereniteit uit, wat perfect past bij de boeddhistische waarden van het vegetarische voedsel.

Conclusie

Het ontwerp "Volg Mij" van Juntao Liu heeft de verpakking van boeddhistisch vegetarisch voedsel een frisse en eigentijdse uitstraling gegeven. Door de traditionele ontwerpelementen te verminderen en te focussen op eenvoud en moderniteit, heeft de ontwerper de verpakkingen aantrekkelijker gemaakt voor een jongere doelgroep. Dit ontwerp is een perfect voorbeeld van hoe design kan bijdragen aan het succes van een product en het bereiken van de gewenste doelgroep.

Belangrijke Opmerkingen

Dit ontwerp heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2020. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het "Volg Mij" ontwerp illustreert uitstekende expertise en introduceert positieve gevoelens, verbazing en verwondering bij de consumenten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Juntao Liu
Afbeeldingscredits: Juntao Liu
Projectteamleden: Juntao Liu
Projectnaam: Follow Me
Projectklant: Juntao Liu


Follow Me IMG #2
Follow Me IMG #3
Follow Me IMG #4
Follow Me IMG #5
Follow Me IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp