Lay's Betreedt de Fantasiewereld met Nieuwe Verpakking

PepsiCo's Innovatieve Ontwerp voor Lay's en Dungeons & Dragons

De fantasiewereld van Dungeons & Dragons komt tot leven met de nieuwe verpakking van Lay's, een creatie van PepsiCo Design and Innovation.

Wat deze verpakking onderscheidt, is de manier waarop het avontuur en smaak combineert. De verpakking is ontworpen als een deel van een grotere campagne voor de film 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' uit 2023. Het is een voorbeeld van hoe een merk kan samensmelten met popcultuur en tegelijkertijd trouw kan blijven aan zijn wortels. De verpakking is niet alleen een hulde aan de film, maar ook aan de boerderijen in de VS en Canada waar de aardappelen voor Lay's chips worden geteeld.

Deze innovatieve benadering heeft niet onopgemerkt gelaten. Het ontwerp heeft de zilveren A' Packaging Design Award in 2024 gewonnen, een bewijs van de creativiteit en het professionele vakmanschap van het team. De prijs erkent ontwerpen die uitblinken in technische en artistieke vaardigheden, en een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid vertonen. Het Lay's Dungeons & Dragons verpakkingsontwerp doet precies dat en meer, door een gevoel van verwondering en opwinding te introduceren bij het publiek.

Deze samenwerking tussen Lay's en Dungeons & Dragons is een voorbeeld van hoe verpakking meer kan zijn dan alleen een container voor een product. Het kan een verhaal vertellen, een ervaring bieden en een brug slaan tussen merken en hun publiek. PepsiCo Design and Innovation heeft met deze verpakking een nieuwe standaard gezet in de wereld van productontwerp en branding.

Deze verpakking is niet alleen een triomf van creativiteit, maar ook een viering van de samenwerking tussen verschillende vormen van entertainment en de voedingsindustrie. Het toont aan dat, zelfs in een wereld waarin we worden overspoeld met visuele prikkels, een goed ontworpen verpakking nog steeds kan verrassen en betoveren.

Met de Lay's Dungeons & Dragons verpakking heeft PepsiCo Design and Innovation een nieuwe dimensie toegevoegd aan de beleving van snacken. Het is een perfect voorbeeld van hoe design, storytelling en marketing samenkomen om een unieke gebruikerservaring te creëren die de zintuigen prikkelt en de fantasie stimuleert.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design and Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design and Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design and Innovation
Projectnaam: Lays Dungeons and Dragons
Projectklant: PepsiCo


Lays Dungeons and Dragons IMG #2
Lays Dungeons and Dragons IMG #3
Lays Dungeons and Dragons IMG #4
Lays Dungeons and Dragons IMG #5
Lays Dungeons and Dragons IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp