7UP Destinations Serie: Een Reis door Venezuela

Verfrissing Ontmoet Tropische Pracht in Limited-Edition Blikjes

7UP Destinations Venezuela brengt de vakantiesfeer naar de LATAM-markt met een serie limited-edition blikjes die de essentie van het land vangen.

PepsiCo Design and Innovation heeft een nieuwe draai gegeven aan de verpakking van het bekende frisdrankmerk 7UP. Met de 'Destinations' campagne, die speciaal voor de Latijns-Amerikaanse markt is ontworpen, worden consumenten meegenomen op een visuele reis naar Venezuela. De ontwerpen weerspiegelen de weelderige lokale flora en fauna van het land en belichamen de verfrissende houding en smaak van 7UP. De klassieke 7UP-groen op de voorzijde van het blikje zorgt voor directe merkherkenning, terwijl de achterzijde een tropisch aquablauw als achtergrond voor de reisgeïnspireerde grafische elementen gebruikt.

De 'Destinations' serie is een viering van Venezuela's schoonheid, vastgelegd in vier limited-edition blikjes die elk een iconische en pittoreske locatie van het land uitbeelden: Adicora, Los Roques, El Yaque en Canaima. Deze ontwerpen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar creëren ook een emotionele verbinding met de consument door de combinatie van reizen en genot.

De kracht van deze ontwerpreeks ligt in de unieke eigenschappen die elk blikje met zich meebrengt. De serie biedt een ontsnapping aan de dagelijkse sleur door middel van verpakkingen die de consument transporteren naar exotische bestemmingen. Het is een slimme manier om de consument te betrekken bij het merk en een verhaal te vertellen dat verder gaat dan de drank zelf.

De erkenning voor deze innovatieve verpakkingsontwerpen is niet uitgebleven. De serie werd bekroond met de Bronzen A' Packaging Design Award in 2024, een prestigieuze onderscheiding die creatieve en uitmuntende ontwerpen beloont die ervaring en vindingrijkheid bevestigen. Deze award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische en creatieve vaardigheden en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waarmee ze de wereld een beetje beter maken.

Met de 7UP Destinations Venezuela serie heeft PepsiCo Design and Innovation wederom bewezen dat ze in staat zijn om innovatieve concepten te vertalen naar tastbare producten die resoneren met consumenten en de grenzen van traditionele verpakkingsontwerpen verleggen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design and Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design and Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design and Innovation
Projectnaam: 7Up Destinations Venezuela
Projectklant: PepsiCo


7Up Destinations Venezuela IMG #2
7Up Destinations Venezuela IMG #3
7Up Destinations Venezuela IMG #4
7Up Destinations Venezuela IMG #5
7Up Destinations Venezuela IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp