Brera: Een Revolutie in Modulair Sofa Design

De Brera Sofa van Dima Loginov: Comfort Ontmoet Europese Esthetiek

De Brera modulaire sofa, ontworpen door Dima Loginov, belichaamt een kleine revolutie in de designwereld. Het stuk daagt de stereotypen uit dat auteurdesign onbetaalbaar is, schoonheid geen comfort biedt en dat designer items te complex zijn voor een huiselijke omgeving.

De Brera sofa is geïnspireerd door het gelijknamige design district in Milaan en vertegenwoordigt een liefde voor Europees ontwerp. Dit komt tot uiting in de afgeronde vormen, verfijnde tinten en de modulariteit van het ontwerp. De visuele lichtheid, afgeronde en laconieke vormen zijn specifiek ontworpen om te ontspannen en te genieten van esthetiek.

Wat de Brera lijn onderscheidt, zijn de 14 mogelijke tinten van fluweel en de tactiele Lanza stof die elk hun eigen karakter aan de sofa's toevoegen. Deze variëren van 'stoffige' tot felle kleuren, subtiel verwijzend naar de rijke en diverse kleurenpalet van Milaan, de hoofdstad van design. De naam Lanza is een eerbetoon aan het metrostation in de buurt van het Brera design district.

De realisatie van de Brera sofa's is een toonbeeld van innovatie en vakmanschap. De keuze voor materialen en de modulaire opbouw maken het mogelijk om een persoonlijke touch aan het interieur toe te voegen, terwijl de esthetische en functionele behoeften van de gebruiker centraal staan.

De erkenning van de Brera sofa als winnaar van de prestigieuze A' Design Award in de categorie Meubelontwerp is een bevestiging van de kwaliteit en innovatie die Dima Loginov in zijn ontwerpen legt. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen, en bijdragen aan een betere wereld.

In de wereld van design en interieur staat de Brera sofa symbool voor toegankelijkheid en esthetiek, en bewijst dat design niet alleen voorbehouden is aan een elite. Het is een uitnodiging om schoonheid en comfort in harmonie te brengen in de alledaagse leefomgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Dima Loginov
Afbeeldingscredits: Dima Loginov
Projectteamleden: Dima Loginov
Projectnaam: Brera
Projectklant: Dima Loginov


Brera IMG #2
Brera IMG #3
Brera IMG #4
Brera IMG #5
Brera IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp