Grumpy Bums: Zoet Zonder Suiker

Angela Spindler creëert innovatieve bakpakketten voor kinderen

Ontdek de magie van samen bakken met de gezinsvriendelijke bakpakketten van Grumpy Bums, ontworpen door Angela Spindler.

De kunst van het bakken krijgt een geheel nieuwe dimensie met de introductie van Grumpy Bums, een innovatief bakpakket voor kinderen zonder toegevoegde suikers. Angela Spindler, de creatieve kracht achter dit project, heeft een verpakking ontworpen die niet alleen functioneel is, maar ook de verbeelding prikkelt. De verpakking, versierd met speelse illustraties van muffins, weerspiegelt het gemak en plezier van het bakken, en nodigt gezinnen uit om samen kostbare momenten te creëren.

Wat Grumpy Bums onderscheidt van andere bakproducten, is de focus op een gezonde levensstijl zonder in te boeten aan smaak. Het concept 'Sweet victory' belichaamt de overwinning van het genieten van zoetigheden zonder de toevoeging van suiker. De ontwikkeling van een visuele identiteit met aantrekkelijke mascottes en verpakkingen draagt bij aan een sterke merkbeleving en stimuleert interactie met de consument.

De productie van de Grumpy Bums verpakkingen is uitgevoerd met een combinatie van één steunkleur en CMYK, afgewerkt met een watergedragen lak. Dit benadrukt de toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. De verpakkingen, met afmetingen van 140 x 200 x 35MM, zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog.

De interactie met het product is kindvriendelijk en laagdrempelig. Elk pakket bevat eenvoudige instructies en alle essentiële ingrediënten, op eieren en melk na, wat het bakproces tot een zorgeloze en plezierige activiteit maakt. Het project, gestart in juli 2021 en voltooid in januari 2022 in Sydney, Australië, is een toonbeeld van innovatie in de wereld van kindervoeding en gezinsactiviteiten.

Onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot een product dat niet alleen voldoet aan de behoefte aan gezondere snacks, maar ook een positieve bijdrage levert aan de gezinsdynamiek. Angela Spindler en haar team hebben met succes de uitdagingen van het werken met een startup overwonnen door creatieve en betaalbare oplossingen te bieden die aansluiten bij de beperkte productievolumes.

De erkenning van Grumpy Bums met een Bronzen A' Design Award in 2024 is een bewijs van de creativiteit en innovatie die het merk belichaamt. De award onderstreept de bijdrage van het ontwerp aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het positief beïnvloeden van de wereld om ons heen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Angela Spindler
Afbeeldingscredits: Angela Spindler
Projectteamleden: Creative Director/Designer/Illustrator: Angela Spindler
Projectnaam: Grumpy Bums
Projectklant: Depot Creative


Grumpy Bums IMG #2
Grumpy Bums IMG #3
Grumpy Bums IMG #4
Grumpy Bums IMG #5
Grumpy Bums IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp