Innovatieve Elegantie in de Badkamer

Creavit's Ruby Serie: Een Revolutie in Vitrified Design

De Ruby serie van Creavit, een baanbrekende lijn van wastafels, markeert een nieuw tijdperk in de wereld van keramiek met zijn unieke eigenschappen en productietechnologie.

De Ruby wastafelserie is het resultaat van een verlangen om zich te onderscheiden op de markt van verglaasde producten en unieke ontwerpen te creëren. Afwijkend van traditionele vormen, is de Ruby serie gevormd met een onderscheidend lichaam door een creatieve benadering en bestaat uit vijf zorgvuldig doordachte wastafels. Modellen zoals RB051, RB061 en RB0141 bieden een hedendaagse esthetiek met amorfe details, terwijl RB040 de vlekkeloze reflectie van een diamantvorm weerspiegelt, en RB141 de vredige stroom van water omzet in een visueel spektakel, wat een baanbrekende serie in de wereld van verglaasd materiaal aanduidt.

Ruby onderscheidt zich door de productie met een derde generatie keramisch lichaam, verrijkt met speciale mineralen en grondstoffen, exclusief ontwikkeld door Creavit. In vergelijking met de Fire Fine Clay (FFC) modder die in standaard keramische productie wordt gebruikt, maakt het de creatie van ultradunne en amorfe ontwerpen met een dikte van 3-5mm mogelijk, wat zorgt voor een tot drie keer hogere sterkte. De Ruby wastafelserie biedt consumenten zowel esthetisch als duurzame producten met zijn vijf creatieve wastafelontwerpen, en belooft ontwerpers nieuwe horizonten met zijn technologie.

De productie van de Ruby wastafelserie maakte gebruik van het speciale derde generatie keramische lichaam ontwikkeld door Creavit's R&D-afdeling, waarbij unieke mineralen en grondstoffen werden gecombineerd. De technische specificaties van de serie omvatten verschillende afmetingen, waarbij elke wastafel zijn eigen unieke esthetiek en ergonomie biedt.

De Ruby serie vergemakkelijkt verschillende ruimteontwerpen met zijn vijf leden, waarbij elke wastafel esthetische, ergonomische en functionele kenmerken bezit. Bovendien biedt het diversiteit met verschillende sifonstructuren. De Ruby wastafelserie, geboren uit de verbeelding van het ontwerpteam, creëert een uniek productassortiment dat ruimtes voor consumenten en de industrie perfect aanvult.

De ontwikkeling van de Ruby wastafel begon in september 2022 door de gezamenlijke inspanningen van Creavit's R&D en ontwerpteams, en werd afgerond in oktober 2023. Gedurende deze periode werd zorgvuldig gewerkt aan het ontwerp en de technische details die nodig zijn voor de productie van de Ruby serie wastafels, waarbij gebruik werd gemaakt van het speciale derde generatie keramische lichaam verrijkt met unieke mineralen en grondstoffen. De serie, met zijn verbeterde duurzaamheid en dunne ontwerpen, werd met succes op de markt geïntroduceerd aan het einde van dit proces.

De speciaal ontwikkelde Ruby keramische materiaal is een keerpunt geweest in het overwinnen van ontwerpuitdagingen in de wereld van verglaasd materiaal. Het gebruik ervan maakt het ontwerp van producten met steilere hoeken, dunne en scherpe lijnen en amorfe vormen en lijnen mogelijk, waardoor een nieuw hoofdstuk in verglaasd ontwerp wordt geopend. De Ruby serie heeft verschillende testprocessen met succes voltooid met zijn materiaal dat elegantie en duurzaamheid combineert, en biedt een premium oplossing voor badkamers met zijn ultrareine glazuurlaag.

Dit ontwerp is bekroond met Zilver in de A' Bathroom Furniture and Sanitary Ware Design Award in 2024. De Zilveren A' Design Award wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die een uitstekende expertise en innovatie illustreren. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Creavit
Afbeeldingscredits: Creavit
Projectteamleden: Creavit Design Team
Projectnaam: Ruby
Projectklant: Creavit


Ruby IMG #2
Ruby IMG #3
Ruby IMG #4
Ruby IMG #5
Ruby IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp