Laat Uw Badkamer Schitteren met Raito

De Sprankelende Innovatie in Badkamermeubilair

Raito transformeert elke badkamer in een oase van moderniteit en functionaliteit.

De Raito-serie, ontworpen door Nob Bagno, is een toonbeeld van innovatie in de wereld van badkamermeubilair. Deze collectie, geïnspireerd door de glans en schittering die de Japanse term 'Raito' suggereert, is ontwikkeld om een sprankelende sfeer te creëren in badkamers van elke omvang. De modulaire opzet van Raito stelt gebruikers in staat om een persoonlijke touch te geven aan hun ruimte, met een assortiment dat zich aanpast aan zowel compacte als ruimtelijke omgevingen.

Wat Raito onderscheidt, is de aandacht voor detail en de flexibiliteit van het ontwerp. Elk onderdeel van de serie is met zorg ontworpen om samen een harmonieus geheel te vormen. De mogelijkheid om de opstelling aan te passen aan de grootte en behoeften van de badkamer maakt Raito een praktische keuze voor elke gebruiker. Het is een systeem dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een efficiënt gebruik van de ruimte.

De realisatie van Raito is een staaltje van technologische vooruitgang. De houten modules zijn behandeld met een kras- en verkleuringsbestendige lak en vormen met hun 45-graden speciale verbindingen een stevig geheel. De toevoeging van een aanraaksensor, een mistvrije IP67 led-spiegel, zorgt voor een helder en duidelijk beeld, terwijl de verborgen lades en ruime opbergruimtes zorgen voor gebruiksgemak. De acryl wastafel en met leer beklede lades bieden een hygiënische en luxueuze ervaring, terwijl het gehard glazen werkblad zowel duurzaamheid als esthetiek garandeert.

De specificaties van Raito zijn indrukwekkend: met afmetingen van 2800 mm x 1200 mm x 1000 mm en beschikbaar in kleuropties zoals wit, grijs en een kleurrijk concept, biedt het ontwerp een breed scala aan personalisatiemogelijkheden. De verpakking, gemaakt van recyclebare materialen, weerspiegelt de toewijding van het merk aan duurzaamheid en natuurbehoud.

De interactie met Raito is intuïtief en plezierig. De modulaire opzet biedt gepersonaliseerde indelingen en de speciale lakbehandeling op de houten modules verhoogt de duurzaamheid. De led-spiegel, de acryl wastafel en de met leer beklede lades verhogen de hygiëne en luxe. De gehard glazen werkblad verhoogt de duurzaamheid en de wielen onder de ladekast maken de organisatie van de badkamer flexibel.

De ontwikkeling van Raito, gestart in januari 2022 in Duzce - Gumusova en afgerond in februari 2023, is een voorbeeld van toegewijde research en design. Het project werd tentoongesteld op de Unicera Fair in november 2022 en heeft de Iron A' Design Award in de categorie Badkamermeubilair en Sanitaire Waren in 2024 gewonnen, een bewijs van zijn uitmuntendheid in ontwerp en innovatie.

Met de intellectuele eigendomsrechten stevig vastgelegd, is Raito klaar om de badkamerervaring wereldwijd te transformeren. Het is een systeem dat niet alleen de functionaliteit en esthetiek van de badkamer verhoogt, maar ook bijdraagt aan een luxueuze en persoonlijke verzorgingsroutine.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ORKA DESIGN TEAM
Afbeeldingscredits: ORKA DESIGN TEAM
Projectteamleden: Sezgin Aksu, Orka Design Team
Projectnaam: Raito
Projectklant: Nob. Bagno


Raito IMG #2
Raito IMG #3
Raito IMG #4
Raito IMG #5
Raito IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp