Serel Hera: Een Innovatieve en Esthetische Wastafel voor Moderne Badkamers

Een Unieke Mix van Minimalisme en Geometrie

Hera wastafel biedt een moderne vormgeving door minimalistische en geometrische lijnen te combineren. Het haalt inspiratie uit de hedendaagse stijl en de krachtige Griekse godin Hera. Met elementen zoals contrasterende lijnen en een unieke wastafelvorm streeft het ontwerp naar een esthetische stromingssensatie. Door functionaliteit en esthetiek te combineren in badkamerontwerp, voegt Hera een nieuwe dimensie toe. Geïnspireerd door een sterke vrouwelijke figuur, brengt Hera een frisse kijk op modern eigentijds design.

Hera Countertop Washbasin biedt een innovatieve en esthetische optie voor moderne badkamers. Het is gemaakt door hedendaagse stijl en moderne lijnen te combineren. Hera is ontworpen door minimalistische en geometrische lijnen te combineren. Het ontwerp is verrijkt met contrastlijnen en biedt een andere stromingssensatie en esthetiek met zijn unieke wastafelvorm. De kraan is verbonden met de wastafel met een zachte overgang om het probleem van waterophoping op te lossen. Het wordt gebruikt door op een speciale uitsparing op het meubilair te zitten.

Hera wastafel biedt een elegante touch aan moderne badkamerontwerpen, zowel esthetisch als praktisch en functioneel in gebruik. De wastafel geeft een esthetische stromingssensatie met zijn unieke wastafelvorm en contrastlijnen, terwijl de soepele overgang van de kraan naar de wastafel zorgt voor een soepele waterstroom. Het integreert naadloos met de omgeving dankzij het gebruik in een speciale uitsparing op het aanrecht/meubilair.

De Serel Hera Countertop Washbasin is gemaakt van vuurvaste klei keramische gietgrondstof. Het productieproces maakt gebruik van traditionele giet- en hogedruk giettechnieken. De Hygiene+ nanotechnologische oppervlaktebehandeling voegt waarde toe aan het product en maakt het onderscheidend van andere wastafels. Bovendien voorkomt de antibacteriële oppervlaktetechnologie bacteriegroei. De fijne details van de wastafel zijn gezuiverd, waardoor de oppervlakken glad zijn. Hierdoor worden bacteriën en vuil vernietigd, zoals te zien is onder een elektronenmicroscoop.

De Serel Hera Countertop Washbasin heeft de volgende specificaties: Breedte: 600 mm, Diepte: 460 mm, Hoogte: 152 mm. De verpakking van de Serel Hera Countertop Washbasin is milieuvriendelijk.

Hera Countertop Washbasin is ontworpen door het Serel Design Team, bestaande uit Selen USTA, Ali YILDIZ en Zafer DOĞAN. Het ontwerpproces begon in maart 2020 in Manisa, Turkije.

Hera Countertop Washbasin biedt een innovatieve en esthetische optie voor moderne badkamers. Het is gemaakt door hedendaagse stijl en moderne lijnen te combineren. Hera is ontworpen door minimalistische en geometrische lijnen te combineren. Het ontwerp is verrijkt met contrastlijnen en biedt een andere stromingssensatie en esthetiek met zijn unieke wastafelvorm. De kraan is verbonden met de wastafel met een zachte overgang om het probleem van waterophoping op te lossen. Het wordt gebruikt door op een speciale uitsparing in het meubilair te zitten.

De afbeeldingen in dit artikel zijn gemaakt door het in-house CG Technologies-team van Serel.

Hera Countertop Washbasin heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gewaardeerd vanwege hun integratie van beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken. Ze bieden voldoening en positieve gevoelens en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SEREL Ceramic Factory
Afbeeldingscredits: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Projectteamleden: Selen USTA Ali YILDIZ Zafer DOĞAN
Projectnaam: Serel Hera
Projectklant: SEREL Ceramic Factory


Serel Hera IMG #2
Serel Hera IMG #3
Serel Hera IMG #4
Serel Hera IMG #5
Serel Hera IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp