Innovatieve S6 Serie Douchewand

Maximale Ruimtebenutting met Minimalistisch Design

De S6 Serie douchewand, ontworpen door Wei Xu en Tiantian Xu, is een baanbrekende oplossing voor kleine badkamerruimtes, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

In veel moderne woningen is de badkamer een ruimte waar elke vierkante centimeter telt. De S6 Serie douchewand, een creatie van ontwerpers Wei Xu en Tiantian Xu, pakt dit probleem aan met een diamantvormig ontwerp dat de hoekruimte optimaal benut. De innovatieve infold schuifdeurtechnologie zorgt ervoor dat de deur niet uitsteekt in de badkamer of daarbuiten, zoals traditionele draaideuren dat doen. Dit ontwerp doorbreekt de beperkingen van kleinere woningen en biedt een ware ruimtebevrijding.

Wat de S6 Serie onderscheidt, is de zelfontwikkelde infold schuifdeurtechnologie, waardoor het bewegende glaspaneel strak tegen de wand kan vouwen. Dit resultaat in een ruimtebesparing van 25% vergeleken met traditionele draaideuren. De esthetiek blijft trouw aan het minimalistische concept van het merk, met alle accessoires netjes verborgen in het profiel, wat resulteert in een strakke en luxe badkameromgeving.

Bij de realisatie van de S6 Serie is er speciale aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. Er is gekozen voor 304 roestvrij staal, een materiaal dat zowel stevig als duurzaam is. Het ultra-slanke, volledig omsloten frameontwerp maakt het deurframe eenvoudig en krasbestendig. De ultrasmalle bovenrail is slechts 35mm breed, wat bijdraagt aan een dynamische badkamer met minimalistische lijnen en een grotere transparantie door het gebruik van 8mm gehard glas.

De S6 Serie douchewand is aanpasbaar in grootte, kleur en glassoort, zodat het perfect aansluit bij de ruimte en stijl van de woning, en zo een gepersonaliseerde badkamerervaring biedt. De deur is uitgerust met een universeel wieltje voor gemakkelijke bediening en een minimalistische lange handgreep voor een comfortabele en soepele aanraking. Een verborgen waterafdichting en een verborgen vloerafvoer zorgen voor een effectieve scheiding tussen natte en droge zones.

Het ontwerpproces van de S6 Serie werd voltooid in april 2022 in Zhongshan. De ontwerpers hebben zich gericht op de behoeften van een nieuwe generatie jonge consumenten die zowel praktische als esthetische waarde hechten aan hun kleine badkamers. Met de S6 Serie wordt de ruimte rationeler benut, waardoor de beperkingen van kleinere eenheden worden overwonnen en de ruimte helderder en transparanter wordt.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de S6 Serie was het vinden van een oplossing voor kleine badkamers zonder de traditionele draaideuren. Met de zelfontwikkelde infold schuifdeurtechnologie, die voldoet aan de principes van mechanica en esthetiek, is maximale ruimtebenutting bereikt. De unieke universele wieltjes zorgen voor een gemakkelijke en soepele deurbediening. Het ontwerpteam is toegewijd aan het creëren van een comfortabele badkamerervaring met meerdere gebruiksvriendelijke ontwerpen.

De S6 Serie douchewand heeft de prestigieuze Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Badkamermeubilair en Sanitair Ontwerp in 2024. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De S6 Serie wordt gerespecteerd voor het integreren van industriële best practices en bekwame technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangdong Rosery Home Furnishings Co.Ltd
Afbeeldingscredits: Guangdong Rosery Bath Equipment Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Xu, Tiantian Xu
Projectnaam: S6 Series
Projectklant: Guangdong Rosery Bath Equipment Co.,Ltd


S6 Series IMG #2
S6 Series IMG #3
S6 Series IMG #4
S6 Series IMG #5
S6 Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp