Creavit's Perra: Een Revolutie in Badkamermeubilair

Modulair Ontwerp Biedt Eindeloze Personalisatie

Ontdek hoe Creavit's Perra collectie de traditionele badkamer transformeert met een unieke Mix&Match functie die persoonlijke smaak en behoeften weerspiegelt.

De inspiratie voor Perra is voortgekomen uit de wens om individuele smaken te weerspiegelen en af te stappen van de standaardpatronen in traditioneel meubilair. Dit heeft geleid tot een collectie die zich aanpast aan de veranderende wereld en de evoluerende ideeën, percepties en gewoonten van mensen. Het modulaire systeem van Perra, vergelijkbaar met Lego, zorgt voor een eenvoudige montage en een reductie van materiaalverlies met 30%.

Technisch gezien bestaat de Perra collectie uit verschillende componenten zoals een 60cm kast met deur of lade, een 80cm kast, en een 100cm kast, evenals combinaties van 60+25cm & 25+60cm kasten. Deze specificaties tonen de veelzijdigheid van de collectie en de mogelijkheid om te voldoen aan de ruimtelijke behoeften van elke badkamer.

Gebruikersinteractie staat centraal bij Perra. De collectie biedt een scala aan aanpassingsopties, waaronder materiaalkeuze voor het lichaam en de deuren, kleurcoördinatie, wastafelopties (opzetwastafel en plankwastafel), accessoires, bovenkasten en hoge kasten. Dit alles zorgt voor een praktische en flexibele ervaring, zowel in het productieproces als voor de eindgebruiker.

De ontwikkeling van de Perra collectie vond plaats tussen maart en april 2023 in Istanbul en Zonguldak. Het onderzoek achter deze collectie richtte zich op het creëren van een esthetisch product dat zich aan elke ruimte kan aanpassen, rekening houdend met de veranderende afmetingen van badkamerruimtes. Het overwinnen van de uitdagingen in het productieproces vereiste een harmonieuze samenwerking tussen de afdelingen marketing, R&D, inkoop, productie en verkoop.

De Perra collectie, bekroond met de Bronzen A' Design Award in 2024, biedt een frisse kijk op de klantreis in badkamerdesign. Het biedt gebruikers de vrijheid om hun badkamer naar eigen inzicht te personaliseren, met een mix van esthetiek en functionaliteit die de kwaliteit van leven verbetert en bijdraagt aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Creavit
Afbeeldingscredits: Creavit
Projectteamleden: Creavit Design Team
Projectnaam: Perra
Projectklant: Creavit


Perra IMG #2
Perra IMG #3
Perra IMG #4
Perra IMG #5
Perra IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp