Induku: Een Multifunctionele Houder voor een Functionele Levensstijl

Een Innovatief Ontwerp van Olga Shchukina en Liubov Borisovskaya

Inleiding

In een wereld waar minimalisme en functionaliteit steeds belangrijker worden, is het ontwerpen van ruimtes die ons een gevoel van sereniteit en vrijheid geven een prioriteit geworden. Met dit in gedachten hebben Olga Shchukina en Liubov Borisovskaya de Induku ontworpen, een multifunctionele houder die de perfecte combinatie van kunst en functionaliteit biedt voor badkamers, gangen en andere ruimtes.

De Induku is ontworpen om te voldoen aan de behoefte om het aantal apparaten in de badkamer te minimaliseren en ruimte te creëren voor rust en meditatie. Het doel was om een eenvoudig en elegant apparaat te creëren dat licht, warmte, ophanging, opladen en reflectie combineert in één multifunctionele houder.

Unieke Eigenschappen

De Induku onderscheidt zich door zijn eenvoudige ontwerp en diverse functies. Het is ontworpen om te passen in kleine ruimtes en kan ook in grotere ruimtes worden geplaatst, waardoor er meer vrijheid is om te bewegen of het interieur te decoreren. Het apparaat neemt zeer weinig ruimte in beslag en is gemaakt van staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

De Induku bestaat uit verschillende secties. Het bovenste gedeelte is een lamp, die kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet via een wandmontagekanaal. Het middelste gedeelte bestaat uit zeven cilinders die kunnen draaien en waarop verschillende verwijderbare onderdelen en apparaten kunnen worden bevestigd. Deze onderdelen worden van stroom voorzien door een laagspanningstape aan de binnenkant van de houder. Het onderste gedeelte bevat een ingebouwd verwarmingselement en een warmtegeleidende vloeistof, samen met een radiatorthermostaat.

Gebruik en Installatie

De Induku is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik. Het kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en aangesloten worden op een stroombron. De verwijderbare onderdelen en apparaten kunnen naar wens worden geplaatst en verplaatst. De Induku kan worden gebruikt als verlichting, handdoekdroger, telefoonoplader en ophangmechanisme voor verschillende items.

Ontwerpteam en Onderzoek

De Induku is het resultaat van het harde werk van het ontwerpteam bestaande uit Olga Shchukina en Liubov Borisovskaya. Het project begon in augustus 2020 en werd in januari 2021 voltooid in Sint-Petersburg. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar compact wonen en het creëren van een minimalistische maar functionele ruimte.

Prijzen en Erkenning

Het innovatieve ontwerp van de Induku is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Badkamermeubilair en Sanitair in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en functionaliteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Conclusie

Met zijn eenvoudige ontwerp en diverse functies is de Induku een perfecte aanvulling op elke ruimte die een vleugje elegantie en functionaliteit nodig heeft. Of het nu in de badkamer, gang of werkruimte is, deze multifunctionele houder biedt de perfecte combinatie van kunst en functionaliteit. De Induku is een voorbeeld van innovatief design dat ons helpt om een functionele en stijlvolle levensstijl te omarmen.

Keywords: Verlichting, Verlichtingseenheid, Elegant, Wandmontage, Wandgemonteerde Verlichtingsarmatuur, Modern Ontwerp, Innovatie, Minimalistisch Ontwerp, Badkamermeubel, Slaapkamer, Werkruimte, Slimme Armaturen


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Olga Shchukina
Afbeeldingscredits: Olga Shchukina
Projectteamleden: Olga Shchukina Liubov Borisovskaya
Projectnaam: Induku
Projectklant: Olga Shchukina


Induku IMG #2
Induku IMG #3
Induku IMG #4
Induku IMG #5
Induku IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp