Serel Lily: Een Innovatieve en Hygiënische Wastafel voor op het Aanrecht

Een Unieke Wastafel die Functionaliteit en Esthetiek Combineert

De Serel Lily wastafel is ontworpen met het concept van maximale hygiëne in gedachten. Zowel functionaliteit als esthetische elementen zijn prioritair. De achter- en zijkanten van de wastafel zijn zo ontworpen dat water niet buiten de wastafel spat. De wastafel wordt op het aanrecht gemonteerd en heeft een vlak waarop de kraan geplaatst kan worden. Door het vlak naadloos te verbinden met de kom, wordt het probleem van waterophoping opgelost. De wastafel kan eenvoudig op het aanrecht of meubelstuk worden geplaatst.

De Serel Lily wastafel is gemaakt van hoogwaardig keramiek en voldoet aan de standaard productietechnieken voor keramiek. Wat de Lily wastafel onderscheidt van andere wastafels is de toepassing van de Hygiene Plus nano-technologische oppervlaktebehandeling. Deze oppervlaktetechnologie voorkomt bacteriegroei en maakt de wastafel gemakkelijk schoon te maken. De oppervlakken van de wastafel zijn glad en vrij van bacteriën en vuil, zoals te zien is onder een elektronenmicroscoop.

De Serel Lily wastafel heeft een breedte van 600 mm, een diepte van 465 mm en een hoogte van 325 mm. De verpakking van de wastafel is milieuvriendelijk. Het ontwerpproces van de Serel Lily wastafel begon in maart 2022 in Manisa, Turkije.

De Lily wastafel is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het zachte ontwerp zorgt voor een harmonieuze uitstraling en biedt tegelijkertijd voordelen op het gebied van schoonmaakgemak en gebruiksgemak. Het water verspreidt zich gelijkmatig over het hele oppervlak van de wastafel, waardoor schoonmaken eenvoudig wordt.

De Serel Lily wastafel is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar maximale hygiëne. Het doel van Serel was om een pionier te worden op zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt. Door middel van focusgroepen en onderzoek is het uiteindelijke product tot stand gekomen.

De Serel Lily wastafel heeft verschillende uitdagingen overwonnen op het gebied van creativiteit, techniek en onderzoek. Het ontwerpteam heeft intensief onderzoek gedaan naar de meest esthetische en ergonomische vorm voor de uiteindelijke productie.

De Serel Lily wastafel biedt een ontwerp dat zowel functionaliteit als esthetiek vooropstelt, met de nadruk op maximale hygiëne. De unieke achter- en zijkanten van de wastafel zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat water buiten de kom spat. De Lily wastafel kan eenvoudig op het aanrecht of meubelstuk worden geplaatst. Boven de wastafel bevindt zich een vlak waarop de kraan kan worden gemonteerd. Door het vlak naadloos te verbinden met de kom, wordt het probleem van waterophoping opgelost.

De Serel Lily wastafel heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Badkamermeubels en Sanitair Ontwerp in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

De Serel Lily wastafel is een innovatieve en hygiënische oplossing voor elke badkamer. Met zijn unieke ontwerp en focus op maximale hygiëne biedt de Lily wastafel zowel functionaliteit als esthetiek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SEREL Ceramic Factory
Afbeeldingscredits: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Projectteamleden: Zafer DOGAN Ali YILDIZ Selen USTA
Projectnaam: Serel Lily
Projectklant: SEREL Ceramic Factory


Serel Lily IMG #2
Serel Lily IMG #3
Serel Lily IMG #4
Serel Lily IMG #5
Serel Lily IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp