Ontdek Noto: Een Siciliaanse Oase in uw Badkamer

Orka Design Team onthult Noto's unieke badkamermeubelserie

Laat u meevoeren naar de historische straten van Sicilië met de Noto badkamermeubelserie, een creatie van het Orka Design Team die zowel esthetiek als functionaliteit in smalle ruimtes brengt.

Geïnspireerd door de betoverende stad Noto, bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, heeft het Orka Design Team een badkamermeubel ontworpen dat de ziel van deze stad in uw huis brengt. De Noto-serie, vervaardigd met de meest kwalitatieve en duurzame materialen, onderscheidt zich door zijn geometrische vormen, texturen en kleuren die de sfeer van de stad weerspiegelen.

De Noto-serie is speciaal ontworpen voor compacte ruimtes en biedt een gezonde en langdurige gebruikservaring dankzij de hygiënische keramische wastafel en de duurzame, speciaal gedecoreerde metalen structuur. Het ecologische ontwerp maakt de Noto-serie ook milieuvriendelijk, waardoor het een innovatieve en energieke toevoeging is aan elke badkamer.

Wat de Noto-serie onderscheidt, is de productietechnologie. De metalen constructie en decoratieve metalen fronten zijn bestand tegen water en vocht, terwijl alle metalen onderdelen zijn voorzien van een slagvaste elektrostatische verf. De wandmontagebeugels hebben een hoge draagcapaciteit voor een veilig gebruik, en de spiegels zijn beschermd tegen verkleuring door waterspetters en bieden energiebesparing met hun touch on-off functie. De Noto-serie is daarmee een toonbeeld van elegantie en functionaliteit.

De Noto-serie is beschikbaar in twee verschillende afmetingen en drie kleuropties, waardoor unieke badkamers kunnen worden gecreëerd. De producten worden zorgvuldig verpakt met recyclebare materialen, wat de duurzaamheid van zowel het product als de natuur ten goede komt.

De Noto-serie, ontstaan uit uitgebreid onderzoek naar badkamerdesign, biedt een minimalistisch ontwerp dat een moderne en eenvoudige uitstraling geeft aan badkamers. De volledig metalen constructie zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De serie biedt een optimale oplossing voor kleine ruimtes en maakt badkamers praktischer en ruimtelijker.

De Noto-serie, die zich onderscheidt door zijn geometrische benadering en het gebruik van duurzame materialen, biedt maximale opslag en gebruiksgemak in krappe ruimtes. De zachte randen, metalen oppervlakken en dynamische houding maken het een ideale keuze voor moderne ruimtes.

De Noto-serie van Orka is een speciaal ontworpen collectie voor de badkamer, ideaal voor kleine ruimtes en biedt een gezonde en langdurige gebruikservaring. Geïnspireerd door Sicilië, brengt Noto een nieuwe sfeer in badkamers met een milieuvriendelijke aanpak. De serie is bekroond met de Bronzen A' Design Award in de categorie Badkamermeubilair en Sanitair in 2024, een erkenning voor uitmuntend en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid bevestigen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ORKA DESIGN TEAM
Afbeeldingscredits: ORKA DESIGN TEAM
Projectteamleden: Sezgin Aksu, Orka Design Team
Projectnaam: Noto
Projectklant: Orka Banyo


Noto IMG #2
Noto IMG #3
Noto IMG #4
Noto IMG #5
Noto IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp