Serel Passion: Een Slimme Wastafel die Design en Technologie Combineert

Een Innovatieve Benadering van Wastafels

De Serel Passion wastafel is geïnspireerd op de harmonie en dynamische structuur van water. Met zijn innovatieve en moderne ontwerp verandert de Passion de huidige perceptie van wastafels en brengt het technologie naar de badkamer. De capacitieve sensor knoppen op het keramische werkblad kunnen worden gebruikt om de waterstroom, temperatuur en debiet van de kraan aan te passen, evenals het LED-verlichtingssysteem te regelen. Deze functies kunnen worden gepersonaliseerd volgens de behoeften van de eindgebruiker. De Passion biedt ook modulaire mogelijkheden, waarbij een wastafel en een plank of twee wastafels naast elkaar kunnen worden geplaatst.

De Serel Passion wastafel is gemaakt met behulp van traditionele giet- en hogedruk giettechnieken. Het gebruik van hygiëne plus nanotechnologie zorgt voor een waardevolle toevoeging aan het product en maakt het anders dan andere wastafels. De antibacteriële oppervlaktetechnologie voorkomt bacteriegroei en zorgt voor een hygiënische omgeving. De gedetailleerde afwerking van de wastafel zorgt voor gladde oppervlakken, waardoor bacteriën en vuil worden vernietigd.

De Serel Passion wastafel heeft de volgende technische specificaties: breedte: 1000 mm, diepte: 500 mm, hoogte: 170 mm. Het is gemaakt van vuurvast keramisch gietmateriaal. De verpakking van de Passion wastafel is milieuvriendelijk.

De Serel Passion wastafel wordt bediend met capacitieve sensor iconen en biedt functies die kunnen worden aangepast door de eindgebruiker. Het draagt bij aan de ontwikkeling van het bedrijf en de industrie door zijn technologische kenmerken.

De Serel Passion wastafel is ontwikkeld door het Serel Design Team en werd gerealiseerd in Manisa, Turkije. Het project begon in maart 2022.

De Serel Passion wastafel combineert modern design en technologie voor een unieke badkamerervaring. De capacitieve sensor is ingebed onder het keramische werkblad. De mengkraan van de wastafel wordt bediend met behulp van de iconen op het werkblad. Met behulp van deze iconen kunnen het LED-verlichtingssysteem, debiet en temperatuur van het water worden geregeld. Deze functies kunnen worden gepersonaliseerd volgens de behoeften van de eindgebruiker. Het modulaire ontwerp van de wastafel maakt het flexibel en aanpasbaar aan elke badkamerindeling.

De Serel Passion wastafel heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Badkamermeubilair en Sanitair Ontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. De Passion wastafel is een vereerd product en een helder idee dat kunst, wetenschap, design en technologie bevordert. Het belichaamt buitengewone excellentie en heeft een significante impact op de wereld met zijn wenselijke kenmerken.

Alle afbeeldingen zijn gemaakt door het in-house CG Technologies-team en vallen onder het intellectuele eigendom en auteursrecht.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SEREL Ceramic Factory
Afbeeldingscredits: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Projectteamleden: Ali YILDIZ Zafer DOĞAN Selen USTA
Projectnaam: Serel Passion
Projectklant: SEREL Ceramic Factory


Serel Passion IMG #2
Serel Passion IMG #3
Serel Passion IMG #4
Serel Passion IMG #5
Serel Passion IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp