Space Oddity: Een Uniek Roestvrijstalen Overflow Spa

Een Sculpturaal Meesterwerk van Olivier Felix Isselin

Inleiding

De Space Oddity spa is een meesterwerk dat speelt met zwaartekracht en elegantie. Ontworpen door Olivier Felix Isselin, is deze roestvrijstalen overflow spa een opvallend kunstwerk dat zowel binnen als buiten een verfijnde uitstraling biedt. Met zijn unieke vormgeving en duurzame materialen is de Space Oddity een ware eyecatcher in elke omgeving.

Body

Met zijn strakke lijnen en gebruik van roestvrij staal voegt de Space Oddity spa een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Het ontwerp is geïnspireerd op de ruimtevaart en straalt een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid uit. De elegante contouren en capsulevormige elementen geven de spa een lichte en vrolijke uitstraling.

De Space Oddity spa is volledig gemaakt van maritiem roestvrij staal, wat niet alleen esthetische voordelen biedt, maar ook hygiënisch en ecologisch verantwoord is. Dit materiaal is 100% recyclebaar, heeft een neutrale impact op het milieu en staat bekend om zijn duurzaamheid.

Wat de Space Oddity spa echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Deze overflow spa kan worden gebruikt als een traditionele spa, een hot-tub, een koud bad en zelfs als een sculptuur wanneer hij niet in gebruik is. Het interieur is voorzien van een zachte afwerking, waardoor het zowel comfortabel als antislip is. Bovendien zorgt de afgelegen machinekamer ervoor dat de spa fluisterstil is tijdens gebruik.

Het productieproces van de Space Oddity spa omvat geavanceerde technologieën zoals 3D-computermodellering, buigen, TIG-lassen en stempelen. Het roestvrij staal wordt onderworpen aan elektrolytisch polijsten aan de buitenkant voor een glanzende afwerking, terwijl het interieur wordt behandeld met glasparelstralen voor een zachte en satijnen uitstraling. Daarnaast is de spa behandeld met DBP 451 in de fabriek voor extra bescherming.

Conclusie

De Space Oddity spa is een meesterwerk van design en technologie. Met zijn unieke vormgeving, duurzame materialen en veelzijdigheid is deze overflow spa een ware blikvanger. Of het nu binnen of buiten wordt geplaatst, de Space Oddity voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan elke omgeving. Met zijn comfortabele interieur en stille werking biedt deze spa een ultieme ontspanningservaring. Kies voor de Space Oddity spa en geniet van een unieke wellness-ervaring in stijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Olivier Felix Isselin
Afbeeldingscredits: Image credits : Olivier Felix Isselin
Projectteamleden: Olivier Felix Isselin
Projectnaam: Space Oddity
Projectklant: Olivier Felix Isselin


Space Oddity IMG #2
Space Oddity IMG #3
Space Oddity IMG #4
Space Oddity IMG #5
Space Oddity IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp