Modern Klassiek Ontwerp Triomfeert in Taoyuan

Residentieel Project 'Fantastic' Wint Prestigieuze A' Design Award

In het hart van Taoyuan, Taiwan, onthult interieurontwerper Hsiang Hsin Hsu een residentieel meesterwerk dat functionaliteit en persoonlijke stijl naadloos combineert.

De ontwerpinspiratie voor 'Fantastic' vloeide voort uit de specifieke wensen en voorkeuren van de klant. Hsiang Hsin Hsu's toewijding om een comfortabele en functionele woonruimte te creëren, is duidelijk zichtbaar in elk aspect van het ontwerp. Het resultaat is een woning die de warmte van een thuis uitstraalt met de luxe van een hotel.

Wat 'Fantastic' onderscheidt, is de harmonieuze fusie van de ideeën van de huiseigenaar en de ontwerper. Door middel van zorgvuldige kleurafstemming en interieurstijl wordt de persoonlijke stijl van de eigenaar weerspiegeld. Donkere houten roosters en wanden van donkerbruin houtfineer, verrijkt met kunstzinnige verftechnieken, zorgen voor een visueel kalme en stabiele ambiance, versterkt door natuurlijke lichtinval die de ruimte een subtiele textuur geeft.

De realisatie van dit project omvatte het gebruik van ijzerconstructies, speciale verf en houten roosters, die samen een warme en aangename atmosfeer creëren. Met een oppervlakte van 265 vierkante meter biedt het appartement ruim voldoende plaats voor zowel intieme gezinsmomenten als voor het ontvangen van gasten.

De interactie tussen designelementen zoals ruimte-indeling, kleurenschema en meubelkeuze is essentieel voor het bereiken van een harmonieus en functioneel ontwerp dat de levensstijl van de klant verrijkt. Het project, voltooid in maart 2023, is een toonbeeld van hoe modern design en stabiliteit in kleur kunnen samensmelten, met helderrood als visueel accent dat de ruimte samenbrengt.

Onderzoek naar de moderne stijl was cruciaal voor het creëren van een unieke en betekenisvolle ruimte die de persoonlijke stijl van de klant weerspiegelt. Het verkennen van materialen, texturen, kleuren en verlichtingsopties was gericht op het identificeren van de behoeften en voorkeuren van de klant.

Het project 'Fantastic' werd bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie 'Interior Space, Retail and Exhibition Design' in 2024. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De award erkent het integreren van beste praktijken uit de industrie en bekwame technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld door vervulling en positieve gevoelens.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hsiang Hsin Hsu
Afbeeldingscredits: Hsiang Hsin Hsu
Projectteamleden: Hsiang Hsin Hsu
Projectnaam: Fantastic
Projectklant: HowSuit Design Co., Ltd.


Fantastic IMG #2
Fantastic IMG #3
Fantastic IMG #4
Fantastic IMG #5
Fantastic IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp