De G Frothy Top 40 Trofee: Een Symbool van Succes

Een uniek ontwerp van Shawn Goh Chin Siang

De G Frothy Top 40 Trofee, ontworpen door Shawn Goh Chin Siang, is een uniek stuk dat de essentie van succes en leiderschap belichaamt. Het ontwerp is geïnspireerd door de architectuur van een menselijke figuur en is een eerbetoon aan invloedrijke leiders onder de 40 jaar met hedendaags zakelijk succes.

De trofee is speciaal ontworpen voor de G Forty Top 40 Awards in Maleisië. Het onderscheidt zich van andere trofeeën door zijn gedurfde ontwerp en het gebruik van engelen. De vleugels op de trofee symboliseren leiderschapscapaciteit, terwijl de rechterhandhouding dankbaarheid uitdrukt. Deze elementen weerspiegelen de eigenschappen van een succesvol persoon. De zilveren kleur voegt een vleugje verfijning toe, wat het ontwerp uniek maakt.

De trofee is gemaakt door het lassen van puur legering met een geëlektroplateerd oppervlak. De verpakking van de trofee bestaat uit een doos van kraftpapier, zowel voor de buitenkant als voor de binnenste bescherming. De tweede laag van de binnenkant van de doos is gemaakt van dik en hard karton, zwart van kleur met een ruwe textuur, wat een elegant gevoel geeft. Het enige dat nodig is voor de afdruk, is een stempel van het zilveren logo.

De uitdaging bij het ontwerpen van de verpakking en de trofee was het creëren van een uniek ontwerp dat de glorie van succes symboliseert. Alleen premium materialen zijn gebruikt voor de verpakking, terwijl de pure legering voor de trofee uit China is geïmporteerd, aangezien deze niet gemakkelijk verkrijgbaar is in Maleisië.

Het ontwerp van de trofee is bekroond met de Iron A' Design Award in 2023, een onderscheiding voor goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd voor het integreren van de beste industriële praktijken en bekwame technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

De G Frothy Top 40 Trofee is niet alleen een prijs, maar ook een symbool van succes en leiderschap. Het is een eerbetoon aan degenen die hun stempel hebben gedrukt op de hedendaagse zakenwereld en hun prestaties in de samenleving hebben erkend.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shawn Goh Chin Siang
Afbeeldingscredits: All imagery copyrights Shawn Goh Design Lab. Sdn Bhd.
Projectteamleden: Shawn Goh Chin Siang
Projectnaam: G Forty Top 40
Projectklant: Shawn Goh Chin Siang


G Forty Top 40 IMG #2
G Forty Top 40 IMG #3
G Forty Top 40 IMG #4
G Forty Top 40 IMG #5
G Forty Top 40 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp