Carlsberg Interior Design

ADP Group

De interieurontwerp van het Carlsberg Vietnam kantoor haalt inspiratie uit het concept van "waarschijnlijk het beste bier ter wereld" en voldoet aan de specificaties van de klant voor een gastvrij, hoogwaardig kantoor dat de visie van Carlsberg weerspiegelt. Deze benadering zorgt ervoor dat het ontwerp de waarden van het merk weerspiegelt en een omgeving creëert die zowel medewerkers als bezoekers inspireert.

Het kantoor is ontworpen om flexibel en inspirerend te zijn, met de mogelijkheid om zich aan te passen aan de behoeften van elke individuele medewerker. Of je nu een rustige ruimte nodig hebt voor geconcentreerd werk of een samenwerkingsruimte voor brainstormsessies en groepsprojecten, het kantoor is ontworpen om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen.

De werkplek is ook zeer aanpasbaar, met een flexibele indeling die het gemakkelijk maakt om veranderingen aan te brengen in zitplaatsen en andere ontwerpelementen indien nodig. Deze flexibiliteit stelt Carlsberg Vietnam in staat om snel aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften en voorop te blijven lopen in een snel evoluerende branche.

Het ontwerpteam van ADP Group heeft verschillende technieken en methodologieën gebruikt om tot het ontwerp te komen. De eerste stap was het verzamelen van informatie over de behoeften van de klanten en medewerkers van Carlsberg. Dit omvatte het afnemen van interviews en enquêtes om een dieper inzicht te krijgen in hoe mensen de ruimte gebruiken en wat ze nodig hebben om effectief te kunnen werken. Het team heeft ook trends in kantoorontwerp bestudeerd en onderzoek gedaan naar innovatieve technologieën en materialen die in de ruimte kunnen worden gebruikt.

Het kantoor past het hybride werkmodel toe dat medewerkers in staat stelt om productief te werken, zowel thuis als op kantoor.

Het Carlsberg kantoor heeft een oppervlakte van 1100 m² en is ontworpen door ADP Group.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij het ontwerpen van het Carlsberg kantoor was het vinden van een balans tussen het imago en de erfgoed van het bedrijf en moderne ontwerptrends. Carlsberg is een bekend biermerk met een rijke geschiedenis van meer dan 170 jaar. Daarom moet het kantoor het erfgoed en de culturele achtergrond van het merk weerspiegelen, maar ook moderne ontwerpelementen bevatten om een eigentijdse en levendige werkomgeving te creëren.

Het interieurontwerp van het Carlsberg Vietnam kantoor haalt inspiratie uit het concept van waarschijnlijk het beste bier ter wereld en voldoet aan de specificaties van de klant voor een gastvrij, hoogwaardig kantoor dat de visie van Carlsberg weerspiegelt. De werkplek is ontworpen om flexibel en inspirerend te zijn, met de mogelijkheid om zich aan te passen aan de behoeften van elke individuele medewerker. Of je nu een rustige ruimte nodig hebt voor geconcentreerd werk of een samenwerkingsruimte voor brainstormsessies en groepsprojecten, het kantoor is ontworpen om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen.

Afbeelding credits: ADP Group

Dit ontwerp heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie. Het Carlsberg interieurontwerp wordt bewonderd om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, en toont een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en introduceert positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ADP Group
Afbeeldingscredits: ADP Group
Projectteamleden: ADP Group
Projectnaam: Carlsberg Interior Design
Projectklant: ADP Group


Carlsberg Interior Design IMG #2
Carlsberg Interior Design IMG #3
Carlsberg Interior Design IMG #4
Carlsberg Interior Design IMG #5
Carlsberg Interior Design IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp