Phantom: Een Futuristische Glazen Stoel met Avant-Garde Elementen

Een Innovatief Ontwerp van Jun Wang

De Phantom stoel heeft een futuristisch ontwerp dat Bauhaus-minimalisme combineert met avant-garde elementen. Door transparant glas te integreren met zitplaatsen, creëert het een overdreven maar praktisch product. Alle producten worden vervaardigd met behulp van gradient glastechnieken, waardoor ze een dromerige en surrealistische uitstraling krijgen. Het kan worden gebruikt in combinatie met bijzettafels of als een op zichzelf staande bank.

De Phantom stoel creëert scènes die voldoen aan verschillende meubelbehoeften. Enkele en meerpersoonsstoelen, bijzettafels en tafels kunnen eenvoudig worden samengesteld door gebruik te maken van enkele componenten van transparant hoogwaardig glas met onbeperkte flexibiliteit. Het transparante glas met gradient kleuren creëert meubels waar esthetiek en bruikbaarheid samengaan, geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes.

De combinatie van prachtige kleuren en glasvakmanschap zorgt voor een product met een hoge esthetiek en is geschikt voor de meeste ruimtes, met een hoge flexibiliteit van verschillende bijzettafels en bankstoelen. Transparante en onberispelijke materialen met levendige kleuren zorgen voor onbeperkt plezier voor een gepersonaliseerd huiselijk leven.

De Phantom stoel creëert een dynamische en ontworpen ruimteomgeving om te voldoen aan de behoeften van de meeste interieurontwerpen. Het transparante gradient glas zorgt voor heldere kleuren in de ruimte. Elk meubelstuk is een kunstdecoratie, zelfs als het een product is.

Het project begon in mei 2021 in China en eindigde in september 2021, ook in China. Tijdens het verwerkingsproces wordt er aandacht besteed aan het reflecteren van de unieke oppervlaktetextuur van elk product. Het is een stuk meubilair en een artistieke decoratie met unieke charme in de ruimte, wat vitaliteit toevoegt aan de binnenruimte van de gebruiker.

Het hoogwaardige glas zorgt ervoor dat elk meubelstuk voldoet aan de draagnormen en gebruikers kunnen vrijelijk hun eigen decoratieve items en dagelijkse benodigdheden plaatsen op de bijzettafels en stoelen.

Dit innovatieve stoelsysteem stelt je in staat om eenvoudig enkele en meerpersoonsstoelen, bijzettafels en tafels samen te stellen met slechts een paar componenten van hoogwaardig, transparant glas. Met onbeperkte flexibiliteit kan de Phantom stoel worden aangepast aan elke binnen- of buitenruimte, waardoor het de perfecte aanvulling is op elk huis, kantoor of buitenomgeving. Het transparante glas met gradient kleuren voegt niet alleen helderheid toe aan elke ruimte, maar creëert ook een unieke esthetiek die zowel functioneel als mooi is.

De Phantom stoel heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authenticeren. Ze worden gewaardeerd omdat ze best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie incorporeren en sterke technische en creatieve vaardigheden tentoonspreiden. Ze dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maken de wereld een betere plek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jun Wang
Afbeeldingscredits: Jun Wang
Projectteamleden: Junying Liu Guodong Yan Rongyu Du Yining Xu Guofeng Hu
Projectnaam: Phantom
Projectklant: Jun Wang


Phantom IMG #2
Phantom IMG #3
Phantom IMG #4
Phantom IMG #5
Phantom IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp