Insight: Een Unieke Verstelbare Hanglamp Ontworpen door Alexey Danilin

Een Verfijnde en Functionele Toevoeging aan uw Interieur

De Insight hanglamp, ontworpen door Alexey Danilin, is een meesterwerk van design en functionaliteit. Met zijn strakke en moderne ontwerp voegt deze lamp niet alleen een vleugje elegantie toe aan uw interieur, maar biedt hij ook eindeloze mogelijkheden voor aanpassing van de verlichting. Of u nu op zoek bent naar accentverlichting of een sfeervolle ambiance, de Insight hanglamp kan aan al uw behoeften voldoen.

De Insight hanglamp is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een cilindervormige basis waarin de LED-lichtbron is geïntegreerd. Het unieke kenmerk van deze lamp is het verstelmechanisme, waarmee de richting van de lichtbundel zowel verticaal als horizontaal kan worden aangepast. Dit biedt u de mogelijkheid om de verlichting precies af te stemmen op uw voorkeuren en behoeften.

De Insight hanglamp is voorzien van semi-circulaire elementen die een eigentijdse uitstraling geven aan het ontwerp. Bovendien is de lamp verkrijgbaar in twee kleuren: zwart met shagreen en mat goud, en zwart met shagreen en mat wit. Deze kleuropties stellen u in staat om de lamp perfect af te stemmen op uw interieur en persoonlijke stijl.

Een ander opvallend kenmerk van de Insight hanglamp is het ophangsysteem. In plaats van een enkele draad, maakt deze lamp gebruik van een kabel en draad om de hoogte aan te passen en de lamp stevig op zijn plaats te houden. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele installatie, maar geeft ook een elegant en verfijnd effect aan de lamp.

Of u nu een specifieke ruimte wilt accentueren, zoals uw werkplek of leeshoek, of gewoon een warme en uitnodigende sfeer wilt creëren in uw huis, de Insight hanglamp kan aan al uw verlichtingsbehoeften voldoen. Met zijn unieke verstelbaarheid en moderne ontwerp is deze lamp een ware blikvanger in elke ruimte.

De Insight hanglamp is ontworpen door Alexey Danilin, een getalenteerde ontwerper die bekend staat om zijn innovatieve en functionele ontwerpen. Met zijn oog voor detail en passie voor design heeft Danilin een lamp gecreëerd die zowel esthetisch als praktisch is.

De Insight hanglamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van 400 mm tot 2200 mm in hoogte. De lamp heeft een IP20-classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Met een vermogen van 5 watt en een lichtstroom van 450 lumen biedt de Insight hanglamp voldoende helderheid om elke ruimte te verlichten.

De Insight hanglamp is bekroond met de prestigieuze A' Design Award in de categorie Verlichtingsproducten en Armaturen. Deze onderscheiding erkent het uitmuntende vakmanschap, de innovatie en de esthetische waarde van het ontwerp. Met zijn unieke verstelbaarheid en verfijnde ontwerp is de Insight hanglamp een ware blikvanger in elke ruimte.

Als u op zoek bent naar een hanglamp die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in uw interieur, dan is de Insight hanglamp de perfecte keuze. Met zijn unieke verstelbaarheid, moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze lamp een investering die jarenlang meegaat en uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Fotograaf van het merk Maytoni, Vladislav Bukin 2022, Afbeelding #2: Fotograaf van het merk Maytoni, Vladislav Bukin 2022, Afbeelding #3: Fotograaf van het merk Maytoni, Vladislav Bukin 2022, Modelontwerper Alexey Danilin, Afbeelding #4: Fotograaf van het merk Maytoni, Vladislav Bukin 2022, Afbeelding #5: Fotograaf van het merk Maytoni, Vladislav Bukin 2022.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Alexey Danilin
Afbeeldingscredits: Image #1: Maytoni brand photographer Vladislav Bukin 2022, Image #2: Maytoni brand photographer Vladislav Bukin 2022, Image #3: Maytoni brand photographer Vladislav Bukin 2022, Model designer Alexey Danilin, mage #4: Maytoni brand photographer Vladislav Bukin 2022, mage #5: Maytoni brand photographer Vladislav Bukin 2022.
Projectteamleden: Lead designer: Alexey Danilin, Engineer: Nikita Morozov, Product managers: Natalia Danilova, Elena Slivka, Assistant product managers: Karim Tabishchev, Anastasia Orlova, Foto Vlad Buk
Projectnaam: Enigma
Projectklant: Alexey Danilin


Enigma IMG #2
Enigma IMG #3
Enigma IMG #4
Enigma IMG #5
Enigma IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp