4 in 1 System: Een Flexibel Modulair Opbergsysteem

Een innovatief ontwerp van Zhe Gao en Youjin Song

Inleiding

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Het 4 in 1 System is een modulair opbergsysteem dat een eenvoudige en flexibele oplossing biedt voor het organiseren van uw spullen. Ontworpen door Zhe Gao en Youjin Song, is dit opbergsysteem een ware revolutie op het gebied van praktisch en veelzijdig opbergen.

De inspiratie voor het 4 in 1 System komt voort uit de opkomst van modulair design als een populaire trend in de afgelopen jaren. Maar dit systeem is meer dan alleen een trend. Het is een praktijk die zich flexibel kan aanpassen aan de leefomstandigheden van mensen, kan veranderen met de veranderende behoeften van gezinnen en mensen verbindt met hun spullen. Het modulaire opbergsysteem streeft ernaar om dit alles naar een geheel nieuw niveau te tillen door praktischer, veelzijdiger en flexibeler te zijn. Gebruikers kunnen het systeem installeren en weergeven in verschillende configuraties, aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren.

De unieke eigenschappen van het 4 in 1 System maken het onderscheidend van andere opbergsystemen. Het systeem maakt gebruik van minimale materialen om een "4+1" kubusframe te vormen. De "4+1" basisopslageenheid kan vrij horizontaal of verticaal worden uitgebreid. Dit systeem biedt betrouwbare opbergoplossingen voor kantoren en woningen. Wat betreft de ervaring is het eenvoudig om opslageenheden te installeren of te herinrichten zonder gereedschap te gebruiken. Bovendien zijn er tal van accessoires beschikbaar voor het modulaire opbergsysteem, waardoor het aan verschillende behoeften kan voldoen.

Het 4 in 1 System is gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën. Het maakt gebruik van metalen buizen als solide hoofdframe, die kunnen worden gecombineerd met één of meer massief houten plaatverdelers of plaatmetalen accessoires om een gesloten kast te vormen voor het plaatsen van persoonlijke items. Het metalen verfproces zorgt voor kleurrijke kleurveranderingen.

Met afmetingen van 600 mm breedte, 400 mm diepte en 300 mm hoogte, biedt het 4 in 1 System voldoende opbergruimte voor al uw behoeften.

Het 4 in 1 System is ontworpen om aan te sluiten op de behoeften van mensen en biedt een flexibele opbergoplossing. U kunt de afstand tussen de planken aanpassen door middel van de bamboe-achtige metalen steunstang en de plastic gesp, waardoor het zeer flexibel en controleerbaar is voor verschillende opbergbehoeften. Tegelijkertijd biedt het systeem verschillende soorten accessoires om gepersonaliseerde aanpassingen mogelijk te maken.

Het project begon in mei 2022 in Zhengzhou en werd in september 2022 voltooid. Het 4 in 1 System is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende behoefte aan opbergoplossingen die flexibel, praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het 4 in 1 System is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar opbergbehoeften en -gewoonten. Uit een recente enquête van ClosetMaid bleek dat meer dan de helft van de 2000 ondervraagde Amerikanen toegeeft dat ze een opbergprobleem hebben, met ongeveer 23 verschillende en onnodige items in hun huis. 57% zei dat ze items bewaren vanwege sentimentele redenen, terwijl een derde uitstelgedrag vertoont bij het weggooien van dingen. Tegelijkertijd moeten de opbergsystemen in onze huizen evolueren met ons leven. Het 4 in 1 System kan u helpen optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw huis en uw huis schoon en opgeruimd te houden.

Het ontwerpen en realiseren van het 4 in 1 System bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het grootste obstakel in het implementatie- en onderzoeksproces was het vertrouwen op slechts drie elementen: steunstaven, planken en metalen fittingen, maar deze kunnen worden gecombineerd tot een oneindig aantal opbergconfiguraties. We hopen klanten opbergoplossingen te bieden waarmee ze gemakkelijk rommel in hun huis kunnen opbergen en een schone en georganiseerde thuisomgeving kunnen creëren.

Het 4 in 1 System is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het 4 in 1 System is geprezen vanwege het gebruik van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie. Het toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Het 4 in 1 System is een revolutionair opbergsysteem dat functionaliteit en esthetiek combineert. Met zijn flexibele ontwerp en eenvoudige installatie biedt het systeem een oplossing voor al uw opbergbehoeften. Of u nu uw kantoor wilt organiseren of uw huis wilt opruimen, het 4 in 1 System is de ideale keuze.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD
Afbeeldingscredits: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD
Projectteamleden: Zhe Gao Youjin Song
Projectnaam: 4 in 1 System
Projectklant: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD


4 in 1 System IMG #2
4 in 1 System IMG #3
4 in 1 System IMG #4
4 in 1 System IMG #5
4 in 1 System IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp