Soco Work: Een Nieuwe Definitie van Coworking Ruimte

De smaak van Thaise diversiteit in een modern kantoorontwerp

Soco Work, ontworpen door Kungwansiri Tejavanija, is een frisse en eclectische coworking ruimte die de veranderende levensstijlen van gebruikers weerspiegelt en nieuwe definities van wat een coworking ruimte kan zijn voorstelt. Geïnspireerd door de Thaise gewoonte om voedsel te kruiden naar persoonlijke voorkeur, biedt Soco Work een verscheidenheid aan werkruimtes die passen bij de beelden en levensstijlen van potentiële huurders.

Soco Work is meer dan een kantoorruimte; het is een smaakvolle mix van stijlen en functies die de geest van de nieuwe generatie Thaise beroepsbevolking weerspiegelt. Het ontwerp is gericht op het maximaliseren van de efficiëntie van verschillende soorten werk, met een ongelooflijke combinatie van 'smaken', gekruid met design om de voorkeuren van de jonge Thaise beroepsbevolking te weerspiegelen.

Deze coworking ruimte is niet alleen uniek in zijn concept, maar ook in zijn realisatie. Het project maakt gebruik van een beveiligingssysteem waarbij QR-codes worden gebruikt voor leden met verschillende soorten lidmaatschappen, wat sneller en veiliger is. Het QR-codesysteem omvat ook een dagelijkse update, waardoor hergebruik van sleutelkaarten wordt voorkomen en een hoger niveau van veiligheid en beveiliging wordt gegarandeerd.

Met een oppervlakte van ongeveer 550 vierkante meter, is Soco Work ontworpen om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van de extra hoogte van de ruimte door het zitniveau van het gemeenschappelijke gebied te verhogen, waardoor een persoonlijkere ruimte voor gebruikers wordt gecreëerd. Bovendien maakt de ruimtelijke manipulatie die uiteindelijk leidt tot verschillende zitniveaus de coworking ruimte ruimer en opener.

Soco Work is gelegen aan de Lasalle Road, in de buitenwijken van Bangkok, Thailand. Het project is gestart in oktober 2021 en voltooid in januari 2022. Het ontwerpteam heeft gewerkt met de vereisten en heeft de aard van het bedrijf, de voorkeuren en eisen van de eigenaar en, even belangrijk, het gedrag van de werknemers bestudeerd. Het resultaat is een werkruimte met twee verschillende secties die de termen Solutions for Office en Coworking Space combineren.

Deze unieke benadering van kantoorruimte heeft Soco Work de prestigieuze Silver A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023 opgeleverd. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kungwansiri Tejavanija
Afbeeldingscredits: W Workspace
Projectteamleden: Kungwansiri Tejavanija
Projectnaam: Soco Work
Projectklant: Kungwansiri Tejavanija


Soco Work IMG #2
Soco Work IMG #3
Soco Work IMG #4
Soco Work IMG #5
Soco Work IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp