Eerste Digital Trust Office: Een Nieuwe Generatie Kantoorinterieur

Innovatief ontwerp dat inspeelt op de veranderende werkcultuur

Het kantoorinterieur van First Digital Trust Office is geïnspireerd op de kernactiviteiten van het bedrijf in de blockchain-industrie en digitale activa. Het biedt een oplossing voor de huidige pandemiesituatie en is gericht op het bevorderen van de bedrijfsontwikkeling in de blockchain-industrie. Het ontwerp omvat onder andere een NFT-kunstgalerij, een Zoom-ruimte, telefooncabines en een open kantoorindeling met individuele werkplekken en flexibele werkplekken.

Het ontwerp van First Digital Trust Office onderscheidt zich door de nadruk te leggen op vloeiende en eenvoudige circulatie in het kantoor. Het voldoet slim aan de wens van de klant om twee aparte werkgebieden voor de twee bedrijven te creëren, terwijl de gemeenschappelijke faciliteiten in het kantoor gedeeld kunnen worden. Er is een duidelijke scheiding tussen het openbare gastengedeelte en het algemene personeelsgedeelte, waarbij het openbare gastengedeelte fungeert als verbinding tussen en scheiding van de twee werkgebieden van de bedrijven.

Het kantoorinterieur maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals steen, hout, houtskoolgrijs metaal en de bedrijfskleur blauw om een energieke en tegelijkertijd professionele uitstraling te creëren. Het ontwerp eert ook het iconische kantoorgebouw dat in de jaren 80 is ontworpen door Paul Rudolph door alle zeshoekige kolommen van de verdiepingsplaat in een zichtbetonafwerking te behouden. Daarnaast zijn ronde afgeronde hoeken en strakke vloeiende geometrie gebruikt in de details van het ontwerp. Deze contrasten van oud en nieuw weerspiegelen de ideeën van First Digital Trust.

Het kantoor van First Digital Trust Office bevindt zich in het Lippo Center in Hong Kong en heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 1100 vierkante meter. Bij aankomst worden gasten verwelkomd in een ruime wachtruimte die ook dienst doet als NFT-kunstgalerij, waar enkele van de populairste collecties op de markt worden tentoongesteld. Er is ook een speciale Zoom-ruimte ontworpen en uitgerust vanwege de toenemende vraag naar online vergaderingen tijdens de pandemie. Een ander hoogtepunt van het ontwerp is het pantrygedeelte, waar medewerkers en gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Hong Kong.

Het kantoorinterieur van First Digital Trust Office vertegenwoordigt een nieuwe generatie kantoorinterieur dat inspeelt op de veranderende werkcultuur als gevolg van de pandemie. Het is uitgerust met innovatieve hardware- en softwareoplossingen om de ontwikkeling van de metaverse in de toekomst te ondersteunen. Het ontwerp legt de nadruk op vloeiende en eenvoudige circulatie in het kantoor en voldoet strategisch aan de wens van de klant om twee aparte werkgebieden te creëren, terwijl de gemeenschappelijke faciliteiten gedeeld kunnen worden. Het gebruik van eenvoudige materialen zoals hout, steen, beton en de bedrijfskleur blauw geeft het ontwerp een energieke en professionele uitstraling.

Het project voor het kantoorinterieur van First Digital Trust Office begon in augustus 2021 en werd in januari 2022 voltooid in Hong Kong.

Het ontwerp van First Digital Trust Office is bekroond met de Iron A' Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste praktijken uit de branche en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld en zorgen voor voldoening en positieve gevoelens.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: kirin+labs ltd
Afbeeldingscredits: Kirin leung
Projectteamleden: Kirin Leung
Projectnaam: First Digital Trust Office
Projectklant: kirin+labs ltd


First Digital Trust Office IMG #2
First Digital Trust Office IMG #3
First Digital Trust Office IMG #4
First Digital Trust Office IMG #5
First Digital Trust Office IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp