Taj: Een Uniek 3D Lace Armbandontwerp

Een Meesterwerk van Fatima Dahmani

Inleiding

Het Taj armbandontwerp, gecreëerd door de getalenteerde ontwerper Fatima Dahmani, is een ware viering van Indiase esthetiek en vakmanschap. Met zijn 3D kanten ontwerp en weelderige bloemenpatronen, weerspiegelt dit sieraad de pracht en praal van Indiase sieraden. Het combineert een Islamitisch geometrisch patroon met een luchtig en elegant kanten ontwerp, waardoor het een unieke en betoverende uitstraling krijgt.

Body

Het Taj armbandontwerp onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Het is een 3D kunstwerk dat de aandacht trekt en vrouwen aanmoedigt om hun eigenheid te omarmen en te laten stralen. Met dit sieraad draag je de herinnering aan een universeel erfgoed met je mee, vastgelegd in een juweel dat traditionele codes van oosterse sieraden uitdaagt met zijn innovatieve ontwerp.

Het Taj armbandontwerp wordt gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën. Het wordt ontworpen met behulp van sieradensoftware en vervolgens 3D geprint in was en gegoten in 18K geelgoud. Het kan ook vervaardigd worden in 18K witgoud of roségoud, afhankelijk van je voorkeur.

De specificaties van de kleine maat (S) van de armband zijn: breedte 75mm x diepte 8mm x hoogte 6mm. De armband kan op maat gemaakt worden volgens jouw wensen.

Het Taj armbandontwerp is een perfecte combinatie van traditie en innovatie. Het herinterpreteert oosterse sieraden op een eigentijdse manier, waarbij technische innovatie en artistieke expressie samenkomen. Het is een juweel dat zowel technisch vernuft als artistieke schoonheid belichaamt.

Conclusie

Het Taj armbandontwerp is een meesterwerk dat de grenzen van traditionele sieraden verlegt. Met zijn unieke 3D kanten ontwerp en betoverende uitstraling, is het een sieraad dat de aandacht trekt en bewondering oproept. Het is een viering van vakmanschap, esthetiek en innovatie. Met het Taj armbandontwerp draag je een stukje universeel erfgoed met je mee, vastgelegd in een juweel dat de tand des tijds zal doorstaan.

Image Credits: Fatima Dahmani

Awards en Onderscheidingen

Het Taj armbandontwerp is bekroond met de prestigieuze A' Design Award in 2023. Deze prijs erkent goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Taj armbandontwerp is gerespecteerd vanwege zijn integratie van industriestandaarden en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Fatima Dahmani
Afbeeldingscredits: Fatima Dahmani
Projectteamleden: Fatima Dahmani
Projectnaam: Taj
Projectklant: Fatima Dahmani


Taj IMG #2
Taj IMG #3
Taj IMG #4
Taj IMG #5
Taj IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp