Sunrise: Een Moderne Luxe Installatieverlichting Geïnspireerd door de Zonsopgang

Een Meesterwerk van Abbas Sufi Nejad

De Sunrise is een moderne luxe installatieverlichting, geïnspireerd door de zonsopgang en zijn glorieuze stralen. Het ontwerp is gemaakt door de getalenteerde ontwerper Abbas Sufi Nejad en is een ware blikvanger in elke ruimte.

Het ontwerp van dit project is geïnspireerd door de zonsopgang met zijn glorieuze stralen die de ziel verfrissen en je in staat stellen schoonheid te zien in alles wat je aanschouwt. Het vervult de emoties van gebruikers en geeft meer waarde aan hun emotionele impulsen.

Wat de Sunrise echt uniek maakt, is de combinatie van kleur en materiaal, waardoor het een unieke persoonlijkheid krijgt, waar het ook wordt geplaatst. Het is verkrijgbaar in verschillende contrasterende kleurenmixen die passen bij de stijl van het interieur. Elk stuk is met de hand gemaakt.

De plaatsingshoek van het licht is ontworpen met het oog op ergonomische normen, zodat het zorgt voor een betere en bredere verspreiding en verlichting.

De Sunrise is gemaakt van kristallen en kleurrijk glas, dat allemaal in 3D op elkaar gestapeld is. Dit zorgt voor een prachtig spel van licht en kleur in elke ruimte.

De afmetingen van de Sunrise zijn 1800 mm in diameter en 500 mm in hoogte, waardoor het een indrukwekkend statement piece is dat de aandacht trekt.

Deze kunstinstallatie is volledig met de hand gemaakt door een professionele Iraanse ambachtsman. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, naar wens van de klant.

Het doel van dit project is om het gevoel van denken en redeneren vol emoties en positieve energie aan te moedigen, en niet simpelweg de gebeurtenissen en de wereld om ons heen te negeren.

De Sunrise is ontworpen en geproduceerd in Teheran in november 2021. Het is het resultaat van uitgebreid onderzoek en vele schetsen om de complexe vormen te vereenvoudigen en tegelijkertijd de moderne stijl te behouden en een emotionele verbinding tussen het project en de gebruikers tot stand te brengen.

De belangrijkste uitdaging bij het ontwerpen van de Sunrise was om de gebruikers een spel van 3D-visualisatie van kleurrijke patronen, kristallen en spiegels te bieden, en tegelijkertijd te voldoen aan de moderne marktvraag naar verschillende vormen van beschermende symbolen. Het doel was om de schrijflijnen om te zetten in een object met dezelfde emotie, waarbij prestatie en esthetiek werden gecombineerd en er een emotionele verbinding tussen het object en de gebruikers ontstond.

De Sunrise brengt de schoonheid van de natuur in de sfeer van het huis. Het vult de emoties van de gebruiker en creëert een warme en uitnodigende ambiance.

De Sunrise heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in 2022. Deze award erkent goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt geprezen om de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door vervulling en positieve gevoelens te bieden.

De Sunrise is een meesterwerk dat de zonsopgang en zijn glorieuze stralen tot leven brengt. Het is een verlichtingsontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is, en een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Fotograaf, Nimkat studio, Afbeelding, 2021. Afbeelding #2: Fotograaf, Nimkat studio, Afbeelding, 2021. Afbeelding #3: Fotograaf, Nimkat studio, Afbeelding, 2021. Afbeelding #4: Fotograaf, Nimkat studio, Afbeelding, 2021. Afbeelding #5: Fotograaf, Nimkat studio, Afbeelding, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Abbas Sufinejad
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer, Nimkat studio, Image, 2021. Image #2: Photographer, Nimkat studio, Image, 2021. Image #3: Photographer, Nimkat studio, Image, 2021. Image #4: Photographer, Nimkat studio, Image, 2021. Image #5: Photographer, Nimkat studio, Image, 2021.
Projectteamleden: Abbas Sufinejad
Projectnaam: Sunrise
Projectklant: Abbas Sufinejad


Sunrise IMG #2
Sunrise IMG #3
Sunrise IMG #4
Sunrise IMG #5
Sunrise IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp