Town Longquan Tower Liquor: Een Uniek Ontwerp dat Kunst en Wijn Combineert

Een creatieve verbeelding van een toren met flessen wijn

De Chinese ontwerper Jin Tao He heeft met zijn ontwerp "Town Longquan Tower Liquor" een unieke combinatie van kunst en wijn gecreëerd. Geïnspireerd door de oude torens in China, heeft hij een flessenrek ontworpen dat de vorm van een toren aanneemt. Dit ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar draagt ook een diepere betekenis met zich mee.

Het idee achter "Town Longquan Tower Liquor" is gebaseerd op de legende dat de distilleerderij zich bevindt op de plek waar natuurlijke bronnen samenkomen in de bergen. Het ontwerp van de flessenrekken weerspiegelt de vorm van een toren, wat een symbool is van kracht en stabiliteit. Het stapelen van de flessen wijn in de vorm van een toren symboliseert het samenkomen van vrienden en het vieren van het leven.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is het beeld van een persoon die mediteert bovenop de flessendop. Dit symboliseert dat wijn niet alleen bedoeld is om te drinken, maar ook om na te denken. Het nodigt uit tot introspectie en het genieten van de smaak en aroma's van de wijn. Het ontwerp stimuleert mensen om de tijd te nemen om te genieten van het moment en te reflecteren op hun gedachten en gevoelens.

Het "Town Longquan Tower Liquor" ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook een diepere betekenis. Het combineert kunst, design en wijn op een unieke manier. Het is een perfecte aanvulling op elke woonruimte of een geweldig cadeau voor wijnliefhebbers.

De ontwikkeling van dit ontwerp begon in juni 2019 in Shantou, Guangdong Province en werd voltooid in augustus 2019. Het ontwerpteam, onder leiding van Jin Tao He en Fanggui Chen, heeft veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste vorm en materialen om het concept tot leven te brengen.

Het "Town Longquan Tower Liquor" ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Limited Edition en Custom Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent en beloont ontwerpen die uitblinken in creativiteit en vakmanschap. Het ontwerp is geprezen om zijn technische en artistieke vaardigheden en draagt bij aan een verbetering van de levenskwaliteit.

Met zijn unieke combinatie van kunst, design en wijn is "Town Longquan Tower Liquor" een ware blikvanger. Het ontwerp nodigt uit tot contemplatie en genot, en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het is een ware must-have voor liefhebbers van wijn en design.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jintao He
Afbeeldingscredits: NO
Projectteamleden: Designer:Fanggui Chen
Projectnaam: Town Longquan Tower Liquor
Projectklant: Jintao He


Town Longquan Tower Liquor IMG #2
Town Longquan Tower Liquor IMG #3
Town Longquan Tower Liquor IMG #4
Town Longquan Tower Liquor IMG #5
Town Longquan Tower Liquor IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp