Cubiq House 12: Een Natuurlijk Geïnspireerd Huis dat Stijl en Comfort Combineert

Een Unieke Woningontwerp door Ken Thong

Inleiding:

Dit artikel presenteert Cubiq House 12, een prachtig residentieel gebouw ontworpen door Ken Thong. Gelegen in een bekroonde geïntegreerde township in Maleisië, is dit huis geïnspireerd op de natuur en biedt het een comfortabele en eigentijdse leefomgeving. Met zijn unieke kenmerken en aandacht voor detail, is Cubiq House 12 een ware blikvanger.

Ken Thong, de ontwerper achter Cubiq House 12, heeft zich laten inspireren door de natuurlijke omgeving van het huis. Het is omgeven door een prachtig park en landschap, en het ontwerp weerspiegelt deze rustgevende sfeer. Het combineert comfortabele stedelijke tinten met warme houten texturen om een ontspannen en uitnodigende leefruimte te creëren.

De belangrijkste attractie van Cubiq House 12 is het majestueuze houten plafond in de gemeenschappelijke ruimte. Dit plafond zorgt voor visuele connectiviteit in elke ruimte en zorgt ervoor dat elke hoek van het huis wordt verlicht met een gezonde hoeveelheid natuurlijk licht. Het creëert een gevoel van openheid en ruimtelijkheid, waardoor de bewoners kunnen genieten van een comfortabele en lichte leefomgeving.

Het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen speelt een grote rol in het ontwerp van Cubiq House 12. De ontwerpers hebben zorgvuldig gekozen voor materialen die de zintuigen kalmeren en een gevoel van rust en sereniteit creëren. Het houten plafond in de entreehal en de slanke houten planken in de woonkamer benadrukken de natuurlijke schoonheid van het huis.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen, zijn er ook moderne elementen toegevoegd aan het ontwerp van Cubiq House 12. Volledig glazen ramen zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, terwijl ze ook zorgen voor voldoende daglicht en privacy. Het kleurenschema van het interieur is neutraal en wordt aangevuld met authentieke houten afwerkingen, kwartssteen, metaal en cementachtige elementen.

Cubiq House 12 is een ruim huis met een oppervlakte van 2.788 vierkante voet en beschikt over 5+1 slaapkamers en 5 badkamers. Het biedt voldoende ruimte voor een gezin om comfortabel te leven en te genieten van de moderne voorzieningen.

Het ontwerpproces van Cubiq House 12 was niet zonder uitdagingen. Het vinden van de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit was een belangrijk aandachtspunt. Het open concept van het interieur moest ervoor zorgen dat elke ruimte voldoende natuurlijk licht kreeg, terwijl duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen werden gebruikt om het huis praktisch en functioneel te maken.

Cubiq House 12 is een prachtig voorbeeld van een natuurlijk geïnspireerd huis dat stijl en comfort combineert. Met zijn unieke kenmerken en aandacht voor detail, biedt het een eigentijdse en uitnodigende leefomgeving. Ken Thong heeft met dit ontwerp een ware blikvanger gecreëerd.

Afbeeldingscredits: Twjpto

Intellectueel eigendom: Copyrights behoren toe aan The Roof Studio, 2021.

Prijzen en erkenning: Cubiq House 12 heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prijs erkent het uitstekende en creatieve ontwerp dat ervaring en vindingrijkheid authenticeert. Het ontwerp combineert technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ken Thong
Afbeeldingscredits: Twjpto
Projectteamleden: Ken Thong Emma Yap Lik Keong
Projectnaam: Cubiq House 12
Projectklant: Ken Thong


Cubiq House 12 IMG #2
Cubiq House 12 IMG #3
Cubiq House 12 IMG #4
Cubiq House 12 IMG #5
Cubiq House 12 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp