Design Award Agency: Een Platform voor Designers en Design Awards

Een Uniek Initiatief dat Samenwerking en Efficiëntie Bevordert

Met de oprichting van de Design Award Agency was het doel om een platform te creëren dat designers en design awards samenbrengt. Dit unieke initiatief maakt samenwerking en het doorzoeken van competities veel efficiënter. Het concept van het websiteontwerp en de digitale marketingmaterialen symboliseert eenvoud, functionaliteit en verbondenheid. De visuele uitstraling trekt de aandacht met grote geanimeerde geometrische vormen.

De Design Award Agency (DAA) is een platform dat ontwerpers en design awards samenbrengt. Het is een uniek initiatief dat de samenwerking tussen ontwerpers en het doorzoeken van competities aanzienlijk efficiënter maakt. Het doel van de DAA is om een platform te bieden waar ontwerpers hun projecten kunnen tonen en hun online portfolio kunnen creëren. Daarnaast verzamelt en publiceert de DAA actuele aanmeldingsmogelijkheden voor design awards en competities.

Het ontwerp van de website en de digitale marketingmaterialen van de DAA stralen eenvoud, functionaliteit en verbondenheid uit. De visuele uitstraling trekt de aandacht met grote geanimeerde geometrische vormen. Het is een visuele identiteit die accentueert en opvalt, terwijl het tegelijkertijd in lijn is met de functionaliteit van de website.

De website van de DAA is ontworpen met pixelnauwkeurigheid in Figma. Het definitieve ontwerp is gerealiseerd in WIX. De digitale marketingmaterialen en de vectorgebaseerde illustraties zijn gemaakt in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. De animaties zijn gemaakt in Adobe After Effects.

Op de homepagina van de website wordt de missieverklaring van de DAA gepresenteerd. Daarna volgen de uitgelichte design awards en de meest prominente ontwerpers. Bezoekers van de site kunnen zoeken en bladeren door awards en ontwerpers in verschillende categorieën, waaronder architectuur, grafisch ontwerp, meubelontwerp, illustratie, interieurontwerp, productontwerp en fotografie. Bezoekers kunnen zich registreren voor de diensten van de DAA en kiezen uit verschillende marketingpakketten die bij hen passen.

Het ontwerp van de DAA is gemaakt door Gyula Takács, een ervaren architect. Het project vond plaats in Helsinki, Finland, van 2020 tot 2021.

Het belangrijkste aspect van het ontwerp was het creëren van een visuele identiteit die de aandacht trekt en in lijn is met de functionaliteit van de website. De visuele uitstraling van de DAA wordt gekenmerkt door grote geanimeerde geometrische vormen. De illustraties combineren symmetrie en asymmetrie, contrast en balans.

Er waren verschillende uitdagingen bij het ontwerpen van de DAA. Het vinden van de beste visuele communicatiemiddelen die passen bij de identiteit van de DAA was een van de uitdagingen. Daarnaast was het componeren en animeren van illustraties die een onafhankelijke artistieke waarde vertegenwoordigen een creatieve uitdaging.

Het ontwerp van de DAA is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Website en Webdesign. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en die bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het ontwerp van de DAA is geprezen vanwege de sterke technische en creatieve vaardigheden en de bijdrage aan de internationale designindustrie.

De Design Award Agency is een platform dat designers en design awards samenbrengt. Het unieke initiatief maakt samenwerking en het doorzoeken van competities efficiënter. Met een visueel aantrekkelijk ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface biedt de DAA ontwerpers de mogelijkheid om hun projecten te tonen en hun online portfolio te creëren. Het is een platform dat talentvolle ontwerpers verbindt met design awards en competities, waardoor nieuwe zakelijke kansen en relaties ontstaan in de internationale designindustrie.

De Design Award Agency is een initiatief van Gyula Takács, een ervaren architect. Het ontwerp van de website en de digitale marketingmaterialen is een symbool van eenvoud, functionaliteit en verbondenheid. Met geanimeerde grote geometrische vormen trekt het ontwerp de aandacht en creëert het een unieke visuele identiteit.

De website van de DAA is ontworpen met pixelnauwkeurigheid in Figma en gerealiseerd in WIX. De digitale marketingmaterialen en illustraties zijn gemaakt in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator, terwijl de animaties zijn gemaakt in Adobe After Effects.

Op de homepagina van de website wordt de missieverklaring van de DAA gepresenteerd, gevolgd door uitgelichte design awards en prominente ontwerpers. Bezoekers kunnen zoeken en bladeren door awards en ontwerpers in verschillende categorieën, waaronder architectuur, grafisch ontwerp, meubelontwerp, illustratie, interieurontwerp, productontwerp en fotografie. Daarnaast kunnen bezoekers zich registreren voor de diensten van de DAA en kiezen uit verschillende marketingpakketten.

Het ontwerp van de DAA is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Website en Webdesign. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het ontwerp van de DAA is geprezen vanwege de sterke technische en creatieve vaardigheden en de bijdrage aan de internationale designindustrie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Gyula Takács
Afbeeldingscredits: Gyula Takács, M.Sc. Architect DAA - Design Award Agency
Projectteamleden: Gyula Takács, M.Sc. Architect
Projectnaam: Design Award Agency
Projectklant: Gyula Takács


Design Award Agency IMG #2
Design Award Agency IMG #3
Design Award Agency IMG #4
Design Award Agency IMG #5
Design Award Agency IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp